Агресивно пијанство!

• Креатор на темата Креатор на темата ^HITMAN^
  • Време на започнување Време на започнување
Па јас и немам ваков проблем, обично кога сум пијан сум многу весел, али затоа девојка ми почнува да пцуе и да провоцира се што и е во радиус од два метра, па обично мора јас да ја смирувам ситуацијата, позитивна страна е што ова многу ретко се случува.

Ајде вака сега. For men only !!! Дали доколку сте под дејство на алкохол и се ви е топ, се забавувате максимално, се смеете и се како што треба, доаѓа некој на вашата маса непоканет, и се пушта на вашата девојка и ги вознемирува другарките на вашата девојка и ви ја уништува забавата, што би направиле? Прашањето можеби треба да биде дали ќе го удрите пред или после 30-тата секунда, но еве ме интересира како вие би постапиле со сељакот кога сте под дејство на алкохол? Баш сакам да знам дали ќе слушнам одговори од мажи без тестостерон (ака попедерчени) од типот - "Со разговор се може да се реши" или "Тепањето е одлика на примитивците"
Можеби е така за жените, но убеден сум дека сеуште на светот постојат мажи кои знаат и умеат да ја заштитат жената во вистинска смисла на зборот, наспроти изменетиот состав на хромозоми во ДНК-та на попедерчената машка популација која од жените поприми се што не треба и не смее.

Ајде вака сега. For men only !!! Дали доколку сте под дејство на алкохол и се ви е топ, се забавувате максимално, се смеете и се како што треба, доаѓа некој на вашата маса непоканет, и се пушта на вашата девојка и ги вознемирува другарките на вашата девојка и ви ја уништува забавата, што би направиле? Прашањето можеби треба да биде дали ќе го удрите пред или после 30-тата секунда, но еве ме интересира како вие би постапиле со сељакот кога сте под дејство на алкохол? Баш сакам да знам дали ќе слушнам одговори од мажи без тестостерон (ака попедерчени) од типот - "Со разговор се може да се реши" или "Тепањето е одлика на примитивците"
Можеби е така за жените, но убеден сум дека сеуште на светот постојат мажи кои знаат и умеат да ја заштитат жената во вистинска смисла на зборот, наспроти изменетиот состав на хромозоми во ДНК-та на попедерчената машка популација која од жените поприми се што не треба и не смее.

Почнувам со стандардно и културно "бриши" или "губи се" а ако не бива и ако почне да се курчи (најверојатно и тој пијан) јебига неизбежна е туча. Али после 30-та секунда :pos2:
За моја (а и сечива) среќа не посетувам многу сељачки места и си се држам до поцивилизирана раја у генерала.

Почнувам со стандардно и културно "бриши" или "губи се" а ако не бива и ако почне да се курчи (најверојатно и тој пијан) јебига неизбежна е туча. Али после 30-та секунда :pos2:
За моја (а и сечива) среќа не посетувам многу сељачки места и си се држам до поцивилизирана раја у генерала.

А каде е таа поцивилизирана раја те молам кажи ми? Во Тренд, 69, B2 секако дека не е. Во Гранд уште помалце. Каде е упм???

А каде е таа поцивилизирана раја те молам кажи ми? Во Тренд, 69, B2 секако дека не е. Во Гранд уште помалце. Каде е упм???

Кај што има чил луѓе(Хавана)хахаха.

Не види сегде ги има такви,така да неможеш да најдеш место без такви пацери.

Најтрагичното е што ретко е тој сам,секогаш позади него има банда од глупаци и лесно можеш да изедеш ќотек за глупости.

Кај што има чил луѓе(Хавана)хахаха.

Не види сегде ги има такви,така да неможеш да најдеш место без такви пацери.

Најтрагичното е што ретко е тој сам,секогаш позади него има банда од глупаци и лесно можеш да изедеш ќотек за глупости.

Неможеш да изедеш ќотек брат. За се си има процедура. Нормално дека неспремен, ненаоружан и без грб нема да се впуштиш сам против 5 - мина, нели?

А во места како Хавана, Мамас и Маракана најголемите тепачки сум ги гледал.

Неможеш да изедеш ќотек брат. За се си има процедура. Нормално дека неспремен, ненаоружан и без грб нема да се впуштиш сам против 5 - мина, нели?

А во места како Хавана, Мамас и Маракана најголемите тепачки сум ги гледал.

Излегуваш до девојка ти и со еве да кажеме некоја незина другарка.Седнувате на шанк,сепаре или било каде.Доаѓа некој мангуп и прави проблеми.Нормално дека ќе изреагираш,ама неможеш да знаеш со кој е тој тука или колку другари го гледаат тој настан.Нажалост има многу такви напатени души.Едноставно ќе изедеш ќотек како мачор за ништо.

Излегуваш до девојка ти и со еве да кажеме некоја незина другарка.Седнувате на шанк,сепаре или било каде.Доаѓа некој мангуп и прави проблеми.Нормално дека ќе изреагираш,ама неможеш да знаеш со кој е тој тука или колку другари го гледаат тој настан.Нажалост има многу такви напатени души.Едноставно ќе изедеш ќотек како мачор за ништо.

И вадиш од појас нешто и сите бегаат како посерени. Ни мачор ни ќотек нема да се види. Повеќе од нормално е дека за да реагираш така мора да си подготвен. Не зборам за форсирање и занесување без веза и јадење ќотек како магаре после. :)

И вадиш од појас нешто и сите бегаат како посерени. Ни мачор ни ќотек нема да се види.

И јадеш кривична за нелегално поседување на оружје(огнено или ладно оружје). :)

Скопјево е пуно со сељачишта,никогаш не се знае на какви идиоти ќе налеташ.

И јадеш кривична за нелегално поседување на оружје(огнено или ладно оружје). :)

Скопјево е пуно со сељачишта,никогаш не се знае на какви идиоти ќе налеташ.

E ќути којзнае сеа со ова њу вејв закониве колку е казна за оружје..

Се се решава со насилство, и нормално дека со тепачка би реагирал, и сигурен сум дека и женските би го сакале тоа. Не верувам некоја женска да се пали на некое педерче шо не знае сам да се грижи за себе во тесна ситуација, не пак и неа да ја заштити. Па и тоа е во машката природа, ние треба да ги заштитуваме женските.

Нормално дека ќе изреагираш агресивно. Кој сака да и се пуштаат на неговата девојка, само што тоа што ќе бидеш пијан може да биде иницијативна каписла за да изреагираш побурно отколку да се обидеш мирно да го решиш "проблемот"

стварно незнам како можат да бидат агресивни луѓево кога се пијани или под било каков стимуланс ... ок да зависи и од организмот али јас коа посегам по алкохол намерата ми е да се опуштам и секој проблем сум го решавал така без агресивни испади или слично.. ако некој е агресивен онда мислам дека нешо друго го мачи не ќе да е до алкохолот .:salut:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom