VaneStoilov
Jaeger
- Член од
- 6 јуни 2015
- Мислења
- 98
- Поени од реакции
- 13
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Го пробав демото на AoE II, и никако неможам да ја сватам.AoE II > AoE III за мене.
Многу боље.
Го пробав демото на AoE II, и никако неможам да ја сватам.
некако многу ми е глуп интерфејстој во споредба со AoE III
Иначе, пред колку време за првпат ја играше AoE II или сега почна со AoE II: HD![]()
картите ги добиваш според левелот, а левелот се качува од победииграта е добра само глупост е направена со тие картите сто ги добиваш треба да собираш итн итн ако се игра multiplayer нема да има баланс
играта е добра само глупост е направена со тие картите сто ги добиваш треба да собираш итн итн ако се игра multiplayer нема да има баланс
картите ги добиваш според левелот, а левелот се качува од победи
за левелите имаш рангови кои што ги има околу 20-30.![]()
Ја иам играно долго време, од пред 12-13 години, а сеа и оригинал си ја земав на стим.
Одредени игри, монгу повеќе ми се свиѓаат постарите верзии. Пример е оваа, Ред Алерт 2, па и Џенералс, која не успеа да добие продолжение кое сакав да го пробам.
Ја иам играно долго време, од пред 12-13 години, а сеа и оригинал си ја земав на стим.
Одредени игри, монгу повеќе ми се свиѓаат постарите верзии. Пример е оваа, Ред Алерт 2, па и Џенералс, која не успеа да добие продолжение кое сакав да го пробам.
Јас за првпат AoE3 ја пробав пред десетина години, уште кога требаше да тргнам во градинка.
Ра2 ја играв на околу десетина години, но таа сеуште се плаќа (за верзијата која зборувам нема демо).
Иначе, ти ја имаш земено AoE II или AoE III од стеам?![]()
За AoE III зборуваш, така?Уште си ја плесам, сега скоро пак ја инсталирав. Според мене солидна игрица една од првите кои сум ги играл мрежно.
мислам дека сега е одредено со некој вид на ранг системне е важно колку левела има не е избалансирана ако игра некој со левел 1 и левел 20 или 50 тој со поголем левел има многу поголема предност а тоа ја уништува играта