Age of Empires III

• Креатор на темата Креатор на темата VaneStoilov
  • Време на започнување Време на започнување

VaneStoilov

Jaeger
Член од
6 јуни 2015
Мислења
98
Поени од реакции
13
Здраво дечки :)
Ја игра уште некој играва и што мислите за неа?
Screenshot (422).png
Дали ви се допага начинот на стратегија која ја нуди играва и дали некој од вас ја игра и колку време? :D
...
Во случај да има друга тема или ако не е соодветна содржината, слободно во канта. :toe:

AoE II > AoE III за мене.
Многу боље.
Го пробав демото на AoE II, и никако неможам да ја сватам. :toe:
некако многу ми е глуп интерфејстој во споредба со AoE III ;)
Иначе, пред колку време за првпат ја играше AoE II или сега почна со AoE II: HD (y)

Го пробав демото на AoE II, и никако неможам да ја сватам. :toe:
некако многу ми е глуп интерфејстој во споредба со AoE III ;)
Иначе, пред колку време за првпат ја играше AoE II или сега почна со AoE II: HD (y)

Ја иам играно долго време, од пред 12-13 години, а сеа и оригинал си ја земав на стим.
Одредени игри, монгу повеќе ми се свиѓаат постарите верзии. Пример е оваа, Ред Алерт 2, па и Џенералс, која не успеа да добие продолжение кое сакав да го пробам.

играта е добра само глупост е направена со тие картите сто ги добиваш треба да собираш итн итн ако се игра multiplayer нема да има баланс

играта е добра само глупост е направена со тие картите сто ги добиваш треба да собираш итн итн ако се игра multiplayer нема да има баланс
картите ги добиваш според левелот, а левелот се качува од победи ;)
за левелите имаш рангови кои што ги има околу 20-30. :D[DOUBLEPOST=1436297413][/DOUBLEPOST]

картите ги добиваш според левелот, а левелот се качува од победи ;)
за левелите имаш рангови кои што ги има околу 20-30. :D

бтв, има 131 левел :P[DOUBLEPOST=1436298191][/DOUBLEPOST]
Ја иам играно долго време, од пред 12-13 години, а сеа и оригинал си ја земав на стим.
Одредени игри, монгу повеќе ми се свиѓаат постарите верзии. Пример е оваа, Ред Алерт 2, па и Џенералс, која не успеа да добие продолжение кое сакав да го пробам.

И јас ја имам играно Ред Алерт 2, на времето бе

Јас за првпат AoE3 ја пробав пред десетина години, уште кога требаше да тргнам во градинка. :angel:
Ра2 ја играв на околу десетина години, но таа сеуште се плаќа (за верзијата која зборувам нема демо). :unsure:
Иначе, ти ја имаш земено AoE II или AoE III од стеам? :D

Последно уредено:
Јас за првпат AoE3 ја пробав пред десетина години, уште кога требаше да тргнам во градинка. :angel:
Ра2 ја играв на околу десетина години, но таа сеуште се плаќа (за верзијата која зборувам нема демо). :unsure:
Иначе, ти ја имаш земено AoE II или AoE III од стеам? :D

AoE II The Forgoten за ~3,70 eвра, на попуст летниов.

Уште си ја плесам, сега скоро пак ја инсталирав. Според мене солидна игрица една од првите кои сум ги играл мрежно.

не е важно колку левела има не е избалансирана ако игра некој со левел 1 и левел 20 или 50 тој со поголем левел има многу поголема предност а тоа ја уништува играта

не е важно колку левела има не е избалансирана ако игра некој со левел 1 и левел 20 или 50 тој со поголем левел има многу поголема предност а тоа ја уништува играта
мислам дека сега е одредено со некој вид на ранг систем
0-9 ниво
10-24 ниво ит.н. н осепак за тоа си целосно во право (y);)

ееј аое3 the warchiefs колку ја плешав на времето, викнам некој другар и јас ги пишувам читовите на тастатурата како навиен цело време а тој со глувчето игра
какви радости еј :D
мултиплер ја немам играно можеби некогаш ако ми е досадно ке ја симнам да пробам мултиплеер

Пред некое време ја пробавме со @IgorYNWA LAN а бе носталгија се пецка и сега аое3.
@Mr.47 Да не зборуваме за Ред Алерт/ Џенералс ауу колку сум ја играл таа игра.
20140821_142524.jpg 20140821_154144.jpg

Пред 1 недела ја инсталирав чисто поради носталгија, па викнав уште 3 другарчиња и понекогаш навечер играме онлајн преку гејмренџер :) asian dynasties :D

Двојакта е подобра.
WOLOLO

Имаш ИЕ у таскбар, ногу лошо.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom