Afterwind

Член од
28 август 2012
Мислења
27
Поени од реакции
10
Afterwind е бесплатен интернет пребарувач базиран мултиплеер стратешка игра. Во најдобрите традиции на ризик и цивилизација, ќе се борат против други играчи за доминација во светот на реалниот свет на сајтот, со 200 земји и 500 градови.

Играта има единствена слободна единица движење, битки во огромни количини со до 20 играчи кои се вклучени, десетици единици, во играта сојузи и коалиции (кланови) - и многу повеќе.
тука се приклучува играта-http://afterwind.com
--- надополнето: 28 август 2012 во 10:45 ---
--- надополнето: 28 август 2012 во 11:02 ---
se izvinuvam prviot post so go napisav na angliski nemam uste makedonski fond samo sakam da ja pretstavam Afterwind na makedonskite igraci otkako ke se registriras na igrata ti treba samo da instaliras microsoft silverlight da mozis da igras :)

Goxyto

#FinoAllaFine
Член од
31 јануари 2010
Мислења
2.589
Поени од реакции
2.534
Oh, there you are.

Зошто гугл транслејт btw?

Goxyto

#FinoAllaFine
Член од
31 јануари 2010
Мислења
2.589
Поени од реакции
2.534
Ништо бре, таман работа. Ќе изиграме до вечер уште некоја. :)

Член од
22 декември 2011
Мислења
2.327
Поени од реакции
5.368
Ја играв пред еден месец. Напочетокот ќе ти е многу интересна ама послем ќе ти здосади. Цело време или Кина или некоја од големиве еврпски земји победува зошто имаат намјногу пари. Ако сакате да се собереме од кајгана и да играме. Никот ми е Splatt

Член од
2 април 2006
Мислења
14.363
Поени од реакции
3.069
Направете убав превод за играва.

Рефералот е тргнат од првата страна.

Член од
21 март 2012
Мислења
3.277
Поени од реакции
3.055
Ја играв пред еден месец. Напочетокот ќе ти е многу интересна ама послем ќе ти здосади. Цело време или Кина или некоја од големиве еврпски земји победува зошто имаат намјногу пари. Ако сакате да се собереме од кајгана и да играме. Никот ми е Splatt
Ќути .Јас со Јужна африка почнувам цело време.Африка е бед и мизерија нема 2 ресурса.

Член од
16 мај 2010
Мислења
6.280
Поени од реакции
5.534
Count me in ... ајде да видиме што чудо од игра е :D

Член од
28 август 2012
Мислења
27
Поени од реакции
10
hehheh ako si pro igrac so sekoja zemja mozis da pobedis jas imam pobedeno world game so 20 igraci so MAKEDONIJA :)

Член од
21 март 2012
Мислења
3.277
Поени од реакции
3.055
hehheh ako si pro igrac so sekoja zemja mozis da pobedis jas imam pobedeno world game so 20 igraci so MAKEDONIJA :)
Како да не.Ми се убацува еден со премиум акаунт ми се тепа со роботи и секакви глупости.Почнува во Иран во два турна ме напаѓа во Шведска.

Член од
28 август 2012
Мислења
27
Поени од реакции
10
Како да не.Ми се убацува еден со премиум акаунт ми се тепа со роботи и секакви глупости.Почнува во Иран во два турна ме напаѓа во Шведска.
ima start options na igrata da mozis da igras so rare units on/off ama za niv treba srekja da imas da gi pronajdis vo neutralnite gradovi ,ima raketi ,spy sattelite,fighters ,legioners,partizani heheh

Член од
21 март 2012
Мислења
3.277
Поени од реакции
3.055
Добро а ај кажи што е финтата со тие ѕидови со војска што ги викаат во играта ?

И за што се генералите.

Член од
28 август 2012
Мислења
27
Поени од реакции
10
Брат, а да си го смениш аватарот, Paint-ot ти се расипал нешто.
:)
--- надополнето: 28 август 2012 во 20:14 ---
Добро а ај кажи што е финтата со тие ѕидови со војска што ги викаат во играта ?
sidovite te stitat od neprijatelskata vojska da nemozi da te napadni vidi go videoto da naucis kako se prat :)

--- надополнето: 28 август 2012 во 21:03 ---
ako vi treba pomos i sovet za AFTERWIND igrata slobodno prasajte :)
--- надополнето: 28 август 2012 во 21:11 ---

Kajgana Shop

На врв Bottom