Адријана Лима била девица?

• Креатор на темата Креатор на темата Јован
  • Време на започнување Време на започнување
Многу ми е гајле дали е девица или не :wink:.

Нема логика да е невина. Кој маж што веќе имал секс ке издржи година и седум месеци без да и го начука! Таа сигурно се е*е ко фока ама неќе да каже ради нејзините.

Нема логика да е невина. Кој маж што веќе имал секс ке издржи година и седум месеци без да и го начука! Таа сигурно се е*е ко фока ама неќе да каже ради нејзините.
Да бе, ќе ја тепет зш се ебит, сликине на кои цел свет дрка им се океј, али ако се ебе нема да ја пуштаат од дома да излегува.:helou:

мош да е!
Али ја не сум толко по девици:smir:
Ја не сакам девици пошо онака ми лежи на душава ако има некоја поубава за женска по згодна али девици не:baeh:

Не е Девица, Близнаци е, проверено . :smir:

Мада можно е да е невина, поругалка е, ништо чудно да е некој закоравен хардкор Католик . :toe:

п.с. Имаше една црногорска манекенка која тврдеше дека е невина, изјави, никогаш не сум го направила тоа од љубов .

Се додека обвинетиот не е осуден е невин.
Се додека нема клип со Лима, е невина :)

Невина а,епа ај нека и е,зошто да се срами од мајка и како што Северина се срамеше...

Гедалајф, фолкс.

Невина или виновна, никој од нас нема да ја ебе, никогаш. Нити да и се приближи.
А на жените стравот им го разбирам...незнам зошто мажите го напаѓаат со лепење етикети ова фино, мило, прекрасно суштество :pipi: Каде отиде довербата? Каде е љубовта? Зар зборот не и вреди ништо ако е позната и најубава?!?!?!

LEAVE ADRIANAAAAAA ALOOOOOONEEEEEEEE

Тоа е точно...

Да бе, ќе ја тепет зш се ебит, сликине на кои цел свет дрка им се океј, али ако се ебе нема да ја пуштаат од дома да излегува.:helou:

:pos2::pos2::pos2::pos2: не сте нормалнииии :pos2::pos2::pos2:

Како да не исто као Бритни шо глумеше па на крај излезе дека се сексала на 14 години

Adriana e srce...

ali Marko..........???????????? WTF?????????????????????????????

Луѓе вчера глеав на А2 селебртити кидс....и ако слушнав убаво ја сликале Адриана Лима со детето во ОК магазин за 1.5 милони....така да...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom