Адријана Лима била девица?

• Креатор на темата Креатор на темата Јован
  • Време на започнување Време на започнување

Јован

дежурен сеирџија
Член од
16 октомври 2005
Мислења
4.892
Поени од реакции
266
Добро, знам дека не е прашањево од некој битен интерес за развојот на глобалната економија и решавање на светската економска криза ама сепак...
Ај што не верувам и ај што ми е глупа изјавава... ама не ми е јасно што сака да постигне со тоа во очите на јавноста...

Бразилската манекенка Адријана Лима, вереницата на кошаркарот Марко Јариќ уште еднаш ја повтори нејзината веќе чуена изјава дека се уште е девица, како и дека планира да остане во таква состојба до првата брачна ноќ. Адријана и Марко кои се свршија во ноември минатата година најавија дека ќе се венчаат во јуни следната година во Бразил.
9A50FED06DA3554CBC9167BE7FBB077F.jpg
5B7272A6E0BA984D961C9DE530C085AB.jpg

Во серијата интервјуа што ги даде по гламурозната ревија на модната куќа Викторија Сикрет, каде е заштитно лице, ја повтори легендарната изјава од 2006 година дека е уште невина.
Таа изјава гласи. "Сексот доаѓа предвид само по венчавката. Воопшто не ми е гајле што велат мажите. Тоа значи дека тие не го почитуваат мојот избор, а ако не го почитуваат тогаш не се добри за мене", изјави Лима, а по оваа изјава беше наречена "најсексапилна девица на светот".
27-годишната Бразилка вели дека е голем верник и дека секоја недела оди во црква и дека прв пат се бакнала со машко кога имала 17 години.
Пред Јариќ во прегратките на оваа манекенка беа многу славни мажи како Лени Кравитц, принцот од Лихтенштајн и многу други.

извор

отсекогаш она тврдеше дека е девица, лани дури од некои списание беше прогласена за најпозната и најубава девица во светот:pipi:

пиши на google - wordl's most famous virgin да видиш што ќе ти излезе:)

da vidam da ne veruvam da probam da se stapisam :vozbud::vozbud:

да видам да не верувам да пробам да се стаписам :vozbud::vozbud:

Лима е по-клеси од Бритни бе.. башка бразилците се далеку попобожни од Америте.

Сепак, и јас би сакал да видам :pipi:

Ќе го префрлам ова во Чек Дис Аут, затоа што навистина не ја гледам длабочината на темава за во Љ и С.

Иначе, ова е добро познато, мислам она од секогаш така си се декларирала.

Кога веќе се спомнува дека била во врска со Лени, за верување е.:pred:
Тој имаше нели нешто слично изјавено, дека може без секс додека не ја најде својата сродна душа, па ваљда со него и успеало тоа ... :angel1:

Јас воопшто не верувам во овие изјави.:toe:
И предпоставувам дека е се тоа една политичка игра на интереси од јавна страна.
Приватноста си е сосема нешто друго,а посебно за личност која има толку многу влијание од страна на модните писти.
Башка...АЛО 27 години е :tapp: а како може да биде девица:nesvest:
Јас воопшто ама воопшто не верувам во овие да не речам игри од страна на медиумите и конкретно од страна на самата Лима.
Ако убаво се секавата и за Бритни го викаа истото па на крај испадна нешто сосема спротивно.Јас викам дека е и овоа такво нешто :raz:

Ако е невина, не значи дека не е курва. А не значи и дека е курва, ама сепак...

Не дека ова се карактерни особини на една курва, ама еден куп курвичиња кои се ебат у гз, голтаат, се лижат во групњаци и тн. - а сепак се „невини“ и се „чуваат“ за прва брачна ноќ. Уствари, не ми е јасно што кур мене (или некој друг) би ме засегнало тоа што Адријана Лима била невина.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom