Adobe Photoshop - совети, туториали, помош

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување

mmm dosta dobar tutorial ke probam i so ova :vozbud: mnogu fala pozzz

--- надополнето ---

before:
105e.jpg

after:
105yv.jpg

Не е по туториал. Давајте коментари.

Odlicno ova so pticive mn. jako ti ispadnalo a i neboto e super

Добро е, само мислам дека не си приметил, тројката се сече со сенката. Не ти наоѓам маани, него само да ти кажам да поправиш :).
mmm moze i toa ke sredam :icon_bigg fala , a iza drug pat da pazam na toa :wink::wink::wink::wink::wink::wink::wink::wink:

Знам прашањево не е за тука ама тука ке прашам зошто се надевам има кој да помогне и некој што работел со вакви глупави "клиенти"..Сакам да прашам кај се продава на парче онаа хартија/фолија што свети како опаковката на милка чоколадото што е....За клиент треба да изработам опаковка за соленки он запнал таква да биде а на фотошоп нормално нема така да свети му викам на хартијата таква ке биде посебна хартија ме убедува не е така а по печатнициве не даваат такви нити па само 1 парче да се направи...Ако некој знае кај да најдам такво или пак навистина јас сум грешка а он е у право... :salut:

Знам прашањево не е за тука ама тука ке прашам зошто се надевам има кој да помогне и некој што работел со вакви глупави "клиенти"..Сакам да прашам кај се продава на парче онаа хартија/фолија што свети како опаковката на милка чоколадото што е....За клиент треба да изработам опаковка за соленки он запнал таква да биде а на фотошоп нормално нема така да свети му викам на хартијата таква ке биде посебна хартија ме убедува не е така а по печатнициве не даваат такви нити па само 1 парче да се направи...Ако некој знае кај да најдам такво или пак навистина јас сум грешка а он е у право... :salut:

Тоа мислам дека до хартијата е се гледа тоа и слики кога принтаме ако извадиме на обичен лист нема светлина и сјај а на овој што е лист за слики е поубава и има сјај и светлина , а тоа кај да купиш врска неам :nesum:ајде може некој ке знае

Шо клиент си нашол па ти. Стварно не знам дали воопшто негде во малопродажба има таква хартија. Праша по книжари?

Шо клиент си нашол па ти. Стварно не знам дали воопшто негде во малопродажба има таква хартија. Праша по книжари?
Прашав во 3-4 книжари нигде нема најдов на едно место таа ми вика само над 500 парчиња а мене не ми требаат толку ми треба 1 за да му покажам како ке излезе а незнам ни кај да го испечатам тоа 1 парче...

Некој да ми каже како да ИЗБИСТРАМ некоја слика.. пример ако зумирам и е матна, и како да ја исбистрам?? исчистам да се гледа поубаво :)?

Ај коментирајте за потписов мој, јас го направив со другар ми (он го направи скоро целиот). :)

^ Искрено подобро ќе беше без тоа Арсенал ФК се губи ефектот на gunner во позадина. Текстот од логото е доволно да се знај дека станува збор за Арсенал.

Da podobro bi bilo bez toa Arsenal FC :) a ako treba da stoi napravetego bez Border moze bez crno od okolu da e podobro...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom