- Член од
- 28 јануари 2007
- Мислења
- 9.850
- Поени од реакции
- 1.559
хахахахахаха па не стварно што сакате има на јутуб.............. Позз:smir:
wow еј не го знаев ова навистина , ние сите овде мислевме дека youtube е сајт како фејсбук .

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
хахахахахаха па не стварно што сакате има на јутуб.............. Позз:smir:
Најдобро ќе го сватиш вака објаснето, а ако имаш дополнителни прашања ќе се потрудиме да ти ги објасниме ние.
Ако сакаш и да по принташ дома, ќе ти дадам сајт каде можеш да го направиш да излезе на парчиња и потоа да ги споиш и целосната верзија да биде многу поголема...
дрес да смениш е малце позаебано, и неможе никој туториал да ти направи за тоа...тоа треба усул и знаење во фотошоп...dali moze da mi pomogne nekoj da smenam dresovi na fudbaleri.epten mi e nejasno kako go praat toa,koa na pr go vidov Robinho u dresot na Barca,taka originalno.Barav u google nikako da najdam.
дрес да смениш е малце позаебано, и неможе никој туториал да ти направи за тоа...тоа треба усул и знаење во фотошоп...
вака јас би го направил:pa dobro nekoja pocetnicka pomos mislam,da znam kao da pocnam barem![]()
тебе ке ти останат старите превиткувања...aj ke probam neso vaka,no previtkuvanjata strogo me zaebaat, inaku fala za mini tutorialot![]()
aj ke probam neso vaka,no previtkuvanjata strogo me zaebaat, inaku fala za mini tutorialot![]()
druze uspeav na prviot obid![]()
ke bide ke bide sea![]()
Добар прв обид но долниот дрес направи го сив или со сатурација стави го во некоја боја слична на новиот да па оди со оверлеј вака е како да се испотил како коњ![]()