Adobe Photoshop - совети, туториали, помош

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
here we go:
девојката е толку убава ..едноставно нема што да едитираш на пс
9k2bu9.jpg

сликава ја најдов на worth1000.com па решив да ја напраам малце по убава:
1e5nqc.jpg

и демек нешто ...

2cp4zn7.jpg

повелете со лоши-добри коментари или некои нови идеи

Последниве две ти се топ. Само ја би сменил кај главата од мачката делот со боите малку би го наштимал :)

Последниве две ти се топ. Само ја би сменил кај главата од мачката делот со боите малку би го наштимал :)
требаше некоја по темна нијанса да му дадам али ме мрзи друг пат лол

Дај бе луѓе кажувајте кај може да се купи и книгата и фотошоптот CS4 ми требаат итно е...

Провери во икона за книга, а за софтвер ако мислиш оригинален не сум проверил т.е. не ми требал.

here we go:
девојката е толку убава ..едноставно нема што да едитираш на пс
9k2bu9.jpg

сликава ја најдов на worth1000.com па решив да ја напраам малце по убава:
1e5nqc.jpg

и демек нешто ...

2cp4zn7.jpg

повелете со лоши-добри коментари или некои нови идеи

Океј BUSTED само watermarkот си го тргнал од сликите. Сите се од Worth1000

Океј BUSTED само watermarkот си го тргнал од сликите. Сите се од Worth1000
брат не се зезај ако сакаш ќе ти пратам .PSD фајл ... ако ти правиш така не мисли дека и другите прават:nenene::nenene::nenene::nenene::nenene::nenene::nenene::nenene::nenene::nenene:

еве уште нешто:

2w7l935.jpg
Брат де дај ми линк од туторијалот за оваков ефект...оти на интернет барав пред некое време ама ми даваше само за "polaroid effect"...а не и за овој што го барав како твојот!

Брат де дај ми линк од туторијалот за оваков ефект...оти на интернет барав пред некое време ама ми даваше само за "polaroid effect"...а не и за овој што го барав како твојот!
брат не знам каков туториал тука ... користев само Eraser Tool ...
use your imagination.... ако имаш некоја слика дај да пробам да направам и ќе ставам Screen Shot step by step

ЕДИТ: еве ако сфатив добро мислиш за овој ефект ... направив нешто набрзина

picture.php

еве нешто нубско од мене немаше шо да прам :)

photosyntesis.jpg

брат не знам каков туториал тука ... користев само Eraser Tool ...
use your imagination.... ако имаш некоја слика дај да пробам да направам и ќе ставам Screen Shot step by step

ЕДИТ: еве ако сфатив добро мислиш за овој ефект ... направив нешто набрзина

picture.php
имаш FAIL во сенката...леерот со сенките од буквите треба да е под буквите...тебе ти е над..барем над Г/А/Н...

се гледа преку бувките е не ме прави улав..
од кои букви се гледа? очигледно не си ја сфатил сликата

светлото е во лево и свети кон десно што значи во забележаните простории нема шанси да има сенка ( со црно )
15xlkht.jpg

ај кажи каков е*ан фаил има сликата

btw денеска сфатив дека во форумот ниту еден не го почитува трудот на другите и се што правите е да тропате глупости , да најдете некоја грешка и да реметите со тоа

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom