Adobe Photoshop - совети, туториали, помош

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
kajgana.com
forum.kajgana.com
tocka.com.mk
idividi.com.mk
on.net.mk
kirilica.com.mk
a1.com.mk
sitel.com.mk
youtube.com
facebook.com
google.com
0.arenabg.com
zamunda.net
demonoid.com
и има уште некоја ама ај стига се толку...

па не разбирам англиски:(
Кажи ти.

Ej, зошто сега кога ставам слики ми се појавуват коцките??!
2itspav.jpg
П.С: Може ли на фотошоп нешто матно да го направаш да се чите ?? или сликата да биде бистра??
коцките ти се grid - Стисни CTRL-' (that is a single quote) така се гаси

можеш да пробаш со Sharpen-Smart Sharpen-и во Remove местиш Motion blur...али незнам колку помага...

Ни еден линк за dowload не работи ! Може некој други да стави ??Благодарам! :smir:

Може некој да ми каже од каде може да се купи фотошоп у Скопјево а и книгата фотожоп и отприлика која цена ке фати све заедно.Фала однапред.:helou:

Може некој да ми каже од каде може да се купи фотошоп у Скопјево а и книгата фотожоп и отприлика која цена ке фати све заедно.Фала однапред.:helou:
Има книги за фотошоп??
Опаа, а каде може во Стумица , ама у Струмица не верувам..:uvo:

Дај бе луѓе кажувајте кај може да се купи и книгата и фотошоптот CS4 ми требаат итно е...

Дај бе луѓе кажувајте кај може да се купи и книгата и фотошоптот CS4 ми требаат итно е...

Можиш да си порачаш се преку нет, а незнам каде има кај нас оргинална програма . :toe:

Дечки да ве замолам ќе може да ми ја отсраните белава позадина од сликава ќе ви бидам многу заблагодарен, цел ден се мачам а немам фотошоп и на крај ми текна да прашам на форум:nenene:
DeviantArt ID.JPG

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom