Adobe Photoshop - совети, туториали, помош

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
За фотошоп! треба јака графиЧКА!?

За фотошоп! треба јака графиЧКА!?
Не, треба добар компјутер. (РАМ)
Али можеш и со слаб компјутер, само ке ти закочува од време на време како што е на мене ама немаш гајле, стрпление. :)

абе и доколку имаш послаб пц не мора па баш cs4 или cs3 да ставаш, фотошоп си е фотошоп доколку знаеш да го работиш можеш и со 7 верзија да правиш ремек дела

Бидејки сум почетник , си направив почетничка слика:)

119_marwan.jpg
:vozbud: :vozbud: :vozbud: :pos2: :pos2: :pos2: :vozbud: :vozbud: :vozbud:

да ми даде некој туториал как да одлеам слика како таа горе шо е дресо на милан така да напраам?:smir:

да ми даде некој туториал как да одлеам слика како таа горе шо е дресо на милан така да напраам?:smir:
Тимче, 100 пати ти кажав не пишај низ теми дај слика ке ти направам, ох бре тимче. И му објаснив и вика сватив а тука пишува. Тоа ти се вика криво дрво.:jaj:

Тимче, 100 пати ти кажав не пишај низ теми дај слика ке ти направам, ох бре тимче. И му објаснив и вика сватив а тука пишува. Тоа ти се вика криво дрво.:jaj:
Ај види кога е напишан посто види кога ти е пратена ПП и кажи ми:pos2::smir:

за почетници идеален е CS2...и на слаб компјутер ќе работи добро....

Еве нешто и од мене

space3small.jpg

Еве уште нешто

nebulatest2small.jpg

Еве уште нешто од мене па дајте некој коментар

theone8small.jpg

Ете пример како од фотка сликана на магливо време
да изгледа како да е сончево времето :)

P1070056.jpg

Peaceful_Winter_by_FLixter.jpg

Ако не се лажам ама тука нема ништо посебно направено освен што e подесен LEVEL -от во IMAGE > ADJUSTMENTS > LEVELS (CTRL + L). Така да сите можете да го направите ова, не е некоја голема филозофија.

Еве уште нешто од мене па дајте некој коментар

Ако не се лажам ама тука нема ништо посебно направено освен што e подесен LEVEL -от во IMAGE > ADJUSTMENTS > LEVELS (CTRL + L). Така да сите можете да го направите ова, не е некоја голема филозофија.

Па не мора да има голема филозофија :)

Па не мора да има голема филозофија :)

Апсолутно, не значи ако си направил комплицирано со три илјади леери дека е добро. Битна е идејата, а најчесто едноставните работи многу повеќе палат.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom