Не, треба добар компјутер. (РАМ)За фотошоп! треба јака графиЧКА!?
Тимче, 100 пати ти кажав не пишај низ теми дај слика ке ти направам, ох бре тимче. И му објаснив и вика сватив а тука пишува. Тоа ти се вика криво дрво.:jaj:да ми даде некој туториал как да одлеам слика како таа горе шо е дресо на милан така да напраам?:smir:
Ај види кога е напишан посто види кога ти е пратена ПП и кажи ми:pos2::smir:Тимче, 100 пати ти кажав не пишај низ теми дај слика ке ти направам, ох бре тимче. И му објаснив и вика сватив а тука пишува. Тоа ти се вика криво дрво.:jaj:
фала што ни кажа господине:pos2:за почетници идеален е CS2...и на слаб компјутер ќе работи добро....
Aj akо не ми е мака ќе напавам еден туторијал.bravo za ova flix se gleda deka imas vestina no daj malce walkthrough za nas.... ne sme site PRO za PS
Ако не се лажам ама тука нема ништо посебно направено освен што e подесен LEVEL -от во IMAGE > ADJUSTMENTS > LEVELS (CTRL + L). Така да сите можете да го направите ова, не е некоја голема филозофија.Ете пример како од фотка сликана на магливо време
да изгледа како да е сончево времето
Еве уште нешто од мене па дајте некој коментар
Ако не се лажам ама тука нема ништо посебно направено освен што e подесен LEVEL -от во IMAGE > ADJUSTMENTS > LEVELS (CTRL + L). Така да сите можете да го направите ова, не е некоја голема филозофија.
Па не мора да има голема филозофија