Adobe Photoshop - совети, туториали, помош

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Zdravo da ne znaete kako da napravam Template za blog so photoshop i seto toa da mi gi pokaze XML codovite fala odnapred :smir:

Е незнам, ја немам пробано CS4ка, али ме нервираат што они бараат фотошоп само за да исечат слика или незнам што (истото можат и у паинт да го направат) и што е уште посмешно стално морало да биде најновата верзија. После се жалат, незнаат да ја користат, немаат крак, им кочела итн итн...
ако некој најде крак за цс4 екстендед...одма пп ми...фората е ако сеа за сеа нема крак за цс4 екстендед...има за цс4 обичниот што нема многу додатио опции...радо би на цс3 екстендед...

разликата е тоа што цс4 екстенден има 3д рендеринг...чао чао 3д студио макс :)

ако некој најде крак за цс4 екстендед...одма пп ми...фората е ако сеа за сеа нема крак за цс4 екстендед...има за цс4 обичниот што нема многу додатио опции...радо би на цс3 екстендед...

разликата е тоа што цс4 екстенден има 3д рендеринг...чао чао 3д студио макс :)

Ај и тука... види ПП. :)

Еве една од можностите на Photoshop CS4. Набрзинка успеав ова да го направам...

scaled.php

scaled.php

scaled.php

Сево ова е толку просто што можете да го направите за 2 минути :)

СЕ БАРААТ ТУТОРИАЛИ ЗА цс4...да видам што нови features Има

3D можиш да работиш :) толку е :) накратко кажано

напиши на ју туб ќе ти излезат или на гугл :)
епа тоа де...али обичен тут е полесно поради тоа што немораш да стискаш пауза...

Момци го форматирав компјутеротв, и незнам од кај ми беше доунлоадиран фотошопот па дајте линк од кај можам да го слегнам, ама не ми давајте ДЕМО верзии, ова од новото нешто шо е?

Момци го форматирав компјутеротв, и незнам од кај ми беше доунлоадиран фотошопот па дајте линк од кај можам да го слегнам, ама не ми давајте ДЕМО верзии, ова од новото нешто шо е?

Adobe Photoshop CS3 Extended v.10 - Ако го симуваш овој фотошоп пиши и ПП за кракот, а ако ја сакаш CS4ка пиши ПП да ти дадам торент.

Adobe Photoshop CS3 Extended v.10 - Ако го симуваш овој фотошоп пиши и ПП за кракот, а ако ја сакаш CS4ка пиши ПП да ти дадам торент.
Брат нејкам јас сега кракови,пачови цс3ка тоа не го разбирам многу многу, мене ми е потребно фотошоп за да си правам тоа со буквите што ти е на тебе и маркици и неш друго така ? има потреба од кракови,пачови?

I need helр

Ке може ли некој да ми каже страна да симнам некој добар Photoshop? Епа ај фала :vozbud::vozbud:

Брат нејкам јас сега кракови,пачови цс3ка тоа не го разбирам многу многу, мене ми е потребно фотошоп за да си правам тоа со буквите што ти е на тебе и маркици и неш друго така ? има потреба од кракови,пачови?

Фотошоп без крак ќе можеш да го користиш али ќе ти бидат скратени некои опции и ќе можеш само 30 дена да го користиш. Кракот ти е уствари "лиценцата" за фотошопот, а тоа CS2, CS3 и CS4 се верзиите (понова/постара) на фотошоп.

Фотошоп без крак ќе можеш да го користиш али ќе ти бидат скратени некои опции и ќе можеш само 30 дена да го користиш. Кракот ти е уствари "лиценцата" за фотошопот, а тоа CS2, CS3 и CS4 се верзиите (понова/постара) на фотошоп.
Епа значи овој ке го слегнам што кажа ти и кога ке го слегнам ке ти пишам пп да дадеш кракот и да почнам почетнички да се справам со ова чудо :) да си правам маркици,имиња,слики и слично.
Значи овој:
Adobe Photoshop CS3 Extended v.10

Може ли некој да ми даде туторијал или линк до него за маркици како овие што се по потписите?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom