Adobe Photoshop - совети, туториали, помош

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
па во последно време само кајгана форум и некои за следење резултати,за утакмици фудбал

tocka.com.mk, forum.kajgana.com (but of course), youtube,com, и watch-movies.net.

Највеќе ги користам.
google.com
kajgana.com
livescore.com
me-chitash.com
warez-mk.com
rapidshare.com
a1.com.mk
kirilica.com.mk

Pomos!!! Dali nekoj moze da mi pomogne okolu promena na boi vo photoshop.potocno kako da smenam boja na bukvi koi prethodno gi obrabotiv(brisev delovi od niv pa docrtav nekoi delovi).

Pomos!!! Dali nekoj moze da mi pomogne okolu promena na boi vo photoshop.potocno kako da smenam boja na bukvi koi prethodno gi obrabotiv(brisev delovi od niv pa docrtav nekoi delovi).

Хмм... пробај вака...

Пробај со Brush Tool или па за попрецизно.

Обележи го тоа што сакаш да го обоиш со Polygonal Lasso Tool и потоа со Brush Tool или со CTRL + U обиди се да ја промениш бојата.

Ако не бива кажи ќе бараме друго чаре.

moze li nekoj da mi pomogne,da mi dade direkten link za download na photoshop,sony vegas,3ds max fala :smir:

moze li nekoj da mi pomogne,da mi dade direkten link za download na photoshop,sony vegas,3ds max fala :smir:

Adobe PhotoShop CS3 - Demo

Adobe Photoshop CS3 Extended 10.0 - Trial

DesignCAD 3D Max 18.2 - Trial

3ds Max 8

Sony Vegas Video 8.0.217 b

Се надевам дека ова е тоа што бараше :)

Да не заборавам да напоменам дека ова се Trial верзии. Јас имам крак само за Photoshop CS3... ако ти треба пиши ПП.

Хмм... пробај вака...

Пробај со Brush Tool или па за попрецизно.

Обележи го тоа што сакаш да го обоиш со Polygonal Lasso Tool и потоа со Brush Tool или со CTRL + U обиди се да ја промениш бојата.

Ако не бива кажи ќе бараме друго чаре.

Mislis deka nema da isgubi od kvalitet?Zosto se raboti za logo.Mozebi najdobro e odnovo da go napravam vo druga boja.

Mislis deka nema da isgubi od kvalitet?Zosto se raboti za logo.Mozebi najdobro e odnovo da go napravam vo druga boja.
Ништо не губи од квалитет, ти само му ја менуваш бојата. Колку што знам, ако смениш нешто во mode би можело логото да изгуби. :)

Ако веќе си го трансформирал од векторска во растерска графика, тогаш кога ќе го зголемиш ќе гледаш коцки.

VectorBitmapExample.png

Затоа лого се прави исклучиво во векторска форма. Ако се работи за вектор во Photoshop, бојата можеш да му ја смениш со double-click на неговиот layer. Ако ти треба да смениш една боја со друга на растерски елемент - Image > Adjustments > Replace Color.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom