- Член од
- 28 јануари 2007
- Мислења
- 9.850
- Поени од реакции
- 1.559
Добро ти ми кажуваш дека собрани линкови и слично на едно место е слика, деца цела web страна е слика а? Дека сите овде слики ивие Buttons и слично кој се во гиф формат и сега се ставени со линк во кодот на форумот се слика. Ај не траскај глупости има разлика помеѓу слика и обоени табели, како работиш ти на вебстрана обојуваш табели и ми клажуваш дека ова
Јас сега што го ставив е хтмл код а а не е фотографија во јpg формат ставена на на некоја web страна.
Финтата е што јас те разбирам што сакаш да ми кажиш. ама јас сакам да ти кажам дека фотографија , слика неможи да биди во html формат , ако можи ете оваа сликата што ја ставив тука ти ајде напишимија во код html значи секоја боја секој пиксел напишиго.
Јас сега што го ставив е хтмл код а а не е фотографија во јpg формат ставена на на некоја web страна.
Финтата е што јас те разбирам што сакаш да ми кажиш. ама јас сакам да ти кажам дека фотографија , слика неможи да биди во html формат , ако можи ете оваа сликата што ја ставив тука ти ајде напишимија во код html значи секоја боја секој пиксел напишиго.
Подолу имаш линкови кон истата твоја слика (од тебе запишана во графички формат) преработена (запишана во HTML на различни начини) ... и во претходната порака имаше атачмент кој очигледно не си го отворил пред да ја напишеш оваа порака.