Adobe Photoshop - совети, туториали, помош

• Креатор на темата Acid
  • Време на започнување
Член од
3 февруари 2007
Мислења
293
Поени од реакции
30
Decki aj mala pomos, poso ja koristam Corel Photo Paint, sea instalirav Photoshop, i isprobuvam, alatka po alatka, mi treba sea sakam da napravam retusiranje na lice, t.e. ne znam koj filter mi treba za da iscistam lice, ako mozete da mi kazete na kratko. Fala odnapred!:helou:

SkyDriver

Would like my bananna ?
Член од
31 јули 2008
Мислења
2.140
Поени од реакции
221
Decki aj mala pomos, poso ja koristam Corel Photo Paint, sea instalirav Photoshop, i isprobuvam, alatka po alatka, mi treba sea sakam da napravam retusiranje na lice, t.e. ne znam koj filter mi treba za da iscistam lice, ako mozete da mi kazete na kratko. Fala odnapred!:helou:
Имаш повеќе начини за чистење на лице, алатката се бира во зависност од самата слика.

Пробај со Healing Brush Tool мислам дека таа би била најсоодветна за чистење лице.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
Eве, од досада, ја натерав Мона Лиза да ми намигнува :) Али само двапати го прави тоа, после пак си зјапа. Се извинувам за квалитетот, имам посран маус.

deXterche

тадаммм
Член од
12 февруари 2006
Мислења
4.920
Поени од реакции
942
Одамна немав фатен фотошоп онака за забава...
Кајгана логото со стакло ефект

А

Ајсшутер

Гостин
Ако може некој од сликава да го тргне црвеното само жолтото да остане ќе му бидам многу благодарен :pipi:

OMGWTFBBQ

Bone for Tuna
Член од
3 февруари 2007
Мислења
8.802
Поени од реакции
4.419
значи да напоменам дека сликава не е од мене :), само сакав да ви дадам убав пример за кога ќе почнете вакви слики да правите да имате на знаење дека сте станале фотошоп експерт :)

Kajgana Shop

На врв Bottom