Adobe Photoshop - совети, туториали, помош

• Креатор на темата Acid
  • Време на започнување

Jane

Кајганџија
Член од
5 февруари 2006
Мислења
3.394
Поени од реакции
114
Предлог? Која да ја симнам?
кажувајте одма зошто треба до вечер да го дотрошам лимитот.

јахутерминал

impressed by gay people
Член од
26 јануари 2007
Мислења
778
Поени од реакции
7
Jane напиша:
Предлог? Која да ја симнам?
кажувајте одма зошто треба до вечер да го дотрошам лимитот.
Земи си го седмицата најзакон е по мое, стабилен, воопште не цица рам, поедноставен, побрз и тоа.

Pasha

Сомнително Лице
Член од
17 април 2005
Мислења
157
Поени од реакции
2
hmm.. abe mani refresh nekolku pati kje izlezi slikata, sakam da napravam panorama slika.. znajs sho e to.. to ti e nekolku sliki spoeni vo edna i izlegdaat kako edna golema , PANORAMA, razbirash?

Мартин$

Модератор
Член од
2 март 2007
Мислења
5.234
Поени од реакции
148
Ве молам кажете ми од каде да го спуштам AdobePhotoshop CS2 ili CS3? Пишете ПП ако не! :)

Whathell

Unspoken!
Член од
4 март 2007
Мислења
56
Поени од реакции
1
Photoshop 7 се согласувам дека не зема многу рам, ама е многу посиромашен за разлика од CS.
CS 2 е скоро ист (па и подобар) oд CS, од прости причини што стартува побрзо и се вчитува побрзо, ама зема малку повеке рам од неговиот претходник.

Препорачувам CS2 (додека не излезе ова поновото де :) )

Како и да е, чекам да дојде пролет да си земам CS3 финална , а не бета верзија, затоа што се шпекулира дека ке е нешто невидено досега.

girlll

§įмθπŞ ďª φΪШ
Член од
28 јануари 2007
Мислења
3.418
Поени од реакции
111
Good Old Photoshop 6.0.. Go iam odkao sum rodena.. Ne e mn bogat.. Ama mene iskreno ne mi ni trebaat premn efekti.. Super mi e so ovie so gi iam.. Ako sakate nesto na 6kata da vi pokazam kao se praj.. SLOBODNO.. Za pojaki verzii ne me cepkajte.. :cuci:

Член од
28 јануари 2007
Мислења
9.850
Поени од реакции
1.559
Jas najpoveke rabotam na CS2 zasega sto znam perfekten e super efekti i mi se dopaga se, ima nekolku bagovi no gi sreduvaat so ponovite verzii, mislam updajti.

P

Princ

Гостин
НЕ Е ИЗЛЕЗЕН ADOBE PHOTOSHOP CS3 ВО ФИНАЛНА ВЕРЗИЈА И НЕМА ДА ИЗЛЕЗЕ ДО АПРИЛ. НЕ МИ ЕКСПЕРИМЕНТИРАЈТЕ СО "МИСЛАМ" ПОСТОВИ. НЕМА ШТО ДА СЕ МИСЛИ ВО СЛУЧАЈОВ, ЈАСНО Е КО СОЛЗА.
ТУУУУУ, СВЕ НЕКОИ ХАКЕРИШТА ДА МИ ПРОСТИТЕ НА КАПСОВ.

VORTEX

Кафански човек
Член од
10 мај 2006
Мислења
673
Поени од реакции
1
да не забегавте од темава.................

Kajgana Shop

На врв Bottom