Администраторска крв во моите вени !

• Креатор на темата Креатор на темата Viktoranius
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Jas sum fenomenalna licnost, koga bi bile vie barem pola kako sto sum jas (znam deka vi zvuci nevozmozno) , ovoj forum bi bil najinteligentniot forum na svetot.

Јако!
Најјакото во приказнава е уствари тоа што реметџиите(што си мислат дека реметат) добиваат кома ремет. Кома, пошо не се свесни за тоа. :):Z

Let 3, не беше една панк рок група?

Да бе, еден српско-хрватски лууд бенд, што милува покрај панкот и малку етно мелос и слични примеси!
Кај нас гостуваа пред 3 години на Таксират кога и воедно се соблекоа голи пред цел саем - шврки :pos:

Let 3, не беше една панк рок група?

не верувам дека имаш скоро години колку што носиш број на кондури или мартинки сеедно, затоа што лет 3 единствен човек што ги слуша на таа возраст е Влатко лудакот со цвикерите, а не дај боже да си ти!!!

п.с. друга теорија - евентуално да имаш некој деформитет со прстите или стапалата па да носиш 33 или помал број :pos:

sega.... sto da napravam da ti dokazam... mozebi pozolteno krstenice... ili fotokopija od sveditelstvo so grbot na SFRJ (SRM)... jas bi sakal navistina da imam fizicki 20 pa duri i 30 godini no ne e taka, Let 3 pa i ne se moja najomilena grupa ali mi se dosta interesantni i provokativni (tie se uste od 80 desetite) ali sekogas pri registracii po forumi imam problem da izberam Username a vo momentot na kompjuterot svirese "Ero s onog sveta" i taka lupnav Let 3

Arno so ne se registrirav pokasno koga slusav Saban bajramovic pa sega kje imav Username SABAN !

А зошто па Гинеколог аматер.... на таа возраст за која се кажуваш подобро е да си спeлеолог

А зошто па Гинеколог аматер.... на таа возраст за која се кажуваш подобро е да си спeлеолог

Profesionalen ginekolg rabotite gi pravi profesionalno, bez emocii i custva, jas pak kako amater ginekologijata ja pravam so ljubov, strast i voodusevuvanje.

PS
Za kaj ginekolog profesionalec vi treba uput i zakazuvanje, kaj mene ne

18 !!

I jas imav 18.... vo 80desetite (i toa ne kon krajot na 80 desetite)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom