Администраторска крв во моите вени !

• Креатор на темата Креатор на темата Viktoranius
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Дедо !!! итс ју :vozbud::vozbud::vozbud:

Мрднат еден :pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:

Абе стварно, шо се смејте, нов е и мислел дека така се добива функција со барање :toe: Искрено се насмеав ко прочитав, ама не е сеа за реметење :smir: Шо знаеш, ако се покаже ко шо треба, еден ден ќе биде администратор ништа се не зна :toe:

ne be dedino, nie sme uceni na stari pari, piperkite dve banki, mlekoto cetri a masloto miljon...

yugoslavia10dinar.jpg

eve ti dve banki.... od moeto vreme

EJ I EDNO PRASANJE DO NEKOJ STO ZNAE POSO JA SUM MALKU NOVA U "KAJGANA VODIVE" HEHE...STO E OVA SEA OD STRANA POD CANDYBABE STO MI PISUVA Џомба?????
I STO ZNACI:nesum::kesa:

Ти си печен за супер модератор, и така го нема. :)

EJ I EDNO PRASANJE DO NEKOJ STO ZNAE POSO JA SUM MALKU NOVA U "KAJGANA VODIVE" HEHE...STO E OVA SEA OD STRANA POD CANDYBABE STO MI PISUVA Џомба?????
I STO ZNACI:nesum::kesa:
Незнам што е, ама можам да ти кажам каде да го смениш...

Еве ТУКА!

loood, до кога ќе ви бидат интересни овие реметења?

и зашто имам некое гадно претчувство дека се едни исти фаци прават вакви филмови на форумов??!?!

искомплексирани за кајгана... или омлет, сеедно!

Let 3 ја не те заебавам кога ке добиеш Администратор се надевам во наредните 20 години ке ме стаиш Почесен Администратор нели :pos2:

Let3, тебе бато треба да те упознае човек у живо :helou:
Будала си (ноу хард филингс)
Ако би имало гласање за позицијава шо ја посакуваш,, мојот глас иде кај тебе друже дефинитивно.

Let 3, не беше една панк рок група?

не верувам дека имаш скоро години колку што носиш број на кондури или мартинки сеедно, затоа што лет 3 единствен човек што ги слуша на таа возраст е Влатко лудакот со цвикерите, а не дај боже да си ти!!!

п.с. друга теорија - евентуално да имаш некој деформитет со прстите или стапалата па да носиш 33 или помал број :pos:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom