Администраторска крв во моите вени !

• Креатор на темата Креатор на темата Viktoranius
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Не гледам тука нешто за реметење:toe:Човекот си сакал да биде администратор и сега што е смешно тука??

Не гледам тука нешто за реметење:toe:Човекот си сакал да биде администратор и сега што е смешно тука??

Смешно е како мислат сите дека го изреметија него.
Уствари многу малку луѓе на форумот знаат што е иронија низ постовите.

Кафе Дел Мар, тешко се учи кога човек зборува сам со себе. Тогаш е најјак, бидејќи единствениот начин да забележи опоненција на ставови (и мисла која не е идентична со онаа која тој смета дека е најприфатлива за масите па ја зема како своја) е заболување од Мултиперсоналити Дисордер. Од тоа страдаме ко народ, и од муабетењето со телевизорот. Ама, акутно е, па шо да се прави.

Продолжете со забавата.

Желбата да биде администратор. :smir::pos2:

Смешно е како мислат сите дека го изреметија него.
Уствари многу малку луѓе на форумот знаат што е иронија низ постовите.

Па да, дечкото што убаво си ги с'ска да почнат со "сеир". Ама ова мене ми мириса на Attention Seeking во највисока форма.:baeh:

Па да, дечкото што убаво си ги с'ска да почнат со "сеир". Ама ова мене ми мириса на Attention Seeking во највисока форма.:baeh:

Повеќе од јасно е дека е голема желба за внимание,но напоредно на тоа голема е желбата за прикачување на титулата реметџии,во отсуство на таквата способност.

Повеќе од јасно е дека е голема желба за внимание,но напоредно на тоа голема е желбата за прикачување на титулата реметџии,во отсуство на таквата способност.

Ова е директна последица од муабетењето со телевизорот :)

Продолжете со забавата.

Кај има забава? Тука ли? Овде се собрале луѓе кои не знаат што значи поимот форум, уште помалку знаат што треба да пишуваат и како треба да изгледа една тема и истите тие треба да значат поим за забава? Ни з нема од тоа.
Ајт.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom