Администрацијата пред експлозија!

• Креатор на темата Креатор на темата dzonyb
  • Време на започнување Време на започнување
Нема да плаќам не ми е обврска, штом на неа не и е обврска да ме вработи, не и плаќам и не само тоа не ми треба ништо, ни струја ни интернет ништо, ќе живеам ко филозофот Диоген, нека ме носат во затвор ако сакаат, ама не плаќам више, сите да се обединиме ќе смениме нешто, вака само јас ќе идам у затвор а другите ќе се ситат!

Каде бе ти?? У комунизам. Гитла од Македонија ако не плаќаш данок.

Таа требала да го ухлеби. МОре марш.

Море има да плаќа,дури и по 30 пати поскапа вода одошто ја купуваат,се ќе си плати како “попче“ и ќе праша дали има уште нешто за плаќање.:smir:

Ај бе па ти не пишти. Малку ви пуштија од Студенчица, па може конечно на раат да се избаате, па уште кенкаш.

ете македонци, еден да рече да другиот ќе рече не, него не е битно, јас си знам дека нема да платам.

Ај бе па ти не пишти. Малку ви пуштија од Студенчица, па може конечно на раат да се избаате, па уште кенкаш.

Јас па мислев дека Периер од Франција ни ја носат,дека толку скапа.... не за друго.:smir:

ете македонци, еден да рече да другиот ќе рече не, него не е битно, јас си знам дека нема да платам.
Ти не плаќај, а ја ќе те банирам, може. Оти? Оти ми се може.

П.С. Периер е газирана, ќе ве голицка газето кога ќе се капите.

Не се жали за скапотија, ние во Скопје поефтино да не ја плаќаме онаа вардарскана низ филтер што ни ја шиткаат како божем рашчанка.

Ти не плаќај, а ја ќе те банирам, може. Оти? Оти ми се може.

П.С. Периер е газирана, ќе ве голицка газето кога ќе се капите.

Не се жали за скапотија, ние во Скопје поефтино да не ја плаќаме онаа вардарскана низ филтер што ни ја шиткаат како божем рашчанка.

Па барем “арч“ за филтер прават,овие ни ја шиткаат без филтер од градскава Прилепска,со ептен незгоден прекар,итоа за 60 денари од кубик.:tapp:

Лајнарка никад немала вода.

Од Студенчица е, преку филтер, не пискај, ами плаќај данок.

нека експлодира веќе еднаш

абц што се буниш бе ти толку за водата, пиј даб златен

Крали Марко пивото било пратено на проверка на квалитет, две недели подоцна ситгнал одговорот: коњот е здрав може да се пари!

Нека експлодира!

Лајнарка никад немала вода.

Од Студенчица е, преку филтер, не пискај, ами плаќај данок.

Море че плајчам и че пискам колку сакам,пари сум дал ебаго.Дури и Итар Пејо знаел дека водата еден ден Прилепчани че ја плајчат џомити злато,а маглата џомити волна.:pos2::pos2::pos2:
itra_pejo.jpg

Пејо бил Мариовец.

И не бил ухлебен во администрација.

Туку, бидна и темава, а?

Појче за водана че тапиме.

А вода ко вода, или се пија или со неа се мија!

Пејо бил Мариовец.

И не бил ухлебен во администрација.

Туку, бидна и темава, а?

Појче за водана че тапиме.

А вода ко вода, или се пија или со неа се мија!

Па и млекото е со 97% вода,а она од Хедидас и со 99.9%.:pos2:

Kaжи му го тоа на Македонцки, кој уствари сам е вработен во таква администрација, ама најверојатно револтот е поради тоа што местото му е загрозено од некоја љочка :) Личен интерес, сепак. За жал :)

1. по што заклучи???
2. од љочка никогаш, од попаметен можеби, некој ден ако се најде таков, многу поверојатно од порасипан а понеспособен.

мислам дека бев јасен на темава..кај глуп кај партиец па и албанец...ко национални паркови станаа тоа министерствата...

квотите сами по себе се дискриминирачки

Back
На врв Bottom