Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Што ти треба? Камера? И отвараш тема со името на лаптопот?Здраво имам лаптоп acer aspire 5749z и ми треба камера под итно но незнам како да ја направам може некои директен линк да ми прати, фала однапред![]()
Има на лаптопов..таа сакам да ја направамШто ти треба? Камера? И отвараш тема со името на лаптопот?
Што е битно на што ќе ја приклучиш, едноставно тркни до било кое продавниче за хардвер и купи си камерче.
Пошто итно ми треба дравјер стварно а и не сум во велес..Од каде знаеш дека е расипана?Има на лаптопов..таа сакам да ја направамПошто итно ми треба стварно а и не сум во велес..

Ми треба само дравјер маце, нова е како и лаптопотОд каде знаеш дека е расипана?
Секако, ако е отидена скроз, подобро купи си некоја ефтина од било каде, наместо да ја правиш оваа...![]()

http://global-download.acer.com/GDF...ep3=ASPIRE 5749Z&OS=ALL&LC=en&BC=ACER&SC=PA_7Ми треба само дравјер маце, нова е како и лаптопот![]()
![]()
и јас не сумИма на лаптопов..таа сакам да ја направамПошто итно ми треба дравјер стварно а и не сум во велес..
Па и ја не сум моментално..сеа за сеа сме тројцаи јас не сум
ајде кој друг не е ?
Брат го симнав го инсталирав и небива и небива -.-

Брат го симнав го инсталирав и небива и небива -.-
А вие тролачи мене ли најдоввте ?![]()
Да, ама кога ми го даде тоа прозорчето рестарт компјутер ноу ор лејтер јас по грешка онадив за подоцна и по 5-10 минути го рестартирав...до тоа да не е проблем ?Od sega instaliranje driveri striktno vo Veles
--- надополнето: 20 септември 2012 во 22:07 ---
Restartirase li posle toa?
Да, ама кога ми го даде тоа прозорчето рестарт компјутер ноу ор лејтер јас по грешка онадив за подоцна и по 5-10 минути го рестартирав...до тоа да не е проблем ?
Ми пишува дека мојата камера не можела да биде пронајдена или пак дека користела различен проблем..Sto znam, ne bi trebalo, restart e restart ama sto ti dava koga sakas da napravis video call so nea na skype na primer?