Што ти треба? Камера? И отвараш тема со името на лаптопот?Здраво имам лаптоп acer aspire 5749z и ми треба камера под итно но незнам како да ја направам може некои директен линк да ми прати, фала однапред![]()
Има на лаптопов..таа сакам да ја направамШто ти треба? Камера? И отвараш тема со името на лаптопот?
Што е битно на што ќе ја приклучиш, едноставно тркни до било кое продавниче за хардвер и купи си камерче.
Од каде знаеш дека е расипана?Има на лаптопов..таа сакам да ја направамПошто итно ми треба стварно а и не сум во велес..
Ми треба само дравјер маце, нова е како и лаптопотОд каде знаеш дека е расипана?
Секако, ако е отидена скроз, подобро купи си некоја ефтина од било каде, наместо да ја правиш оваа...![]()
и јас не сумИма на лаптопов..таа сакам да ја направамПошто итно ми треба дравјер стварно а и не сум во велес..
Па и ја не сум моментално..сеа за сеа сме тројцаи јас не сум
ајде кој друг не е ?
Брат го симнав го инсталирав и небива и небива -.-
Restartirase li posle toa?Брат го симнав го инсталирав и небива и небива -.-
А вие тролачи мене ли најдоввте ?![]()
Да, ама кога ми го даде тоа прозорчето рестарт компјутер ноу ор лејтер јас по грешка онадив за подоцна и по 5-10 минути го рестартирав...до тоа да не е проблем ?Od sega instaliranje driveri striktno vo Veles
--- надополнето: 20 септември 2012 во 22:07 ---
Restartirase li posle toa?
Sto znam, ne bi trebalo, restart e restart ama sto ti dava koga sakas da napravis video call so nea na skype na primer?Да, ама кога ми го даде тоа прозорчето рестарт компјутер ноу ор лејтер јас по грешка онадив за подоцна и по 5-10 минути го рестартирав...до тоа да не е проблем ?
Ми пишува дека мојата камера не можела да биде пронајдена или пак дека користела различен проблем..Sto znam, ne bi trebalo, restart e restart ama sto ti dava koga sakas da napravis video call so nea na skype na primer?