Account-и...менување, продавање...

Член од
27 јануари 2008
Мислења
1.611
Поени од реакции
85
lol... 500 ден, се работи како што треба?

Член од
23 јуни 2008
Мислења
9.265
Поени од реакции
5.045
Ае бе нека се јави некој да сака Хуман Роуг на Скалкрашер ЕУ да купи .... 80-90еур .... ни мање ни више барам .... А има драенеи вариор 70че (ЖЕНА ! ) као алт !!

Член од
11 декември 2007
Мислења
116
Поени од реакции
2
Купувам wotlk и гамекард. кој му се наоѓа нека пише

MileJebo

Complete
Член од
7 декември 2008
Мислења
231
Поени од реакции
41
Продавам wow акаунт на ЕУ со bc+ WRATH и три седумдески. Кој е заинтересиран нека пише на ПП.

Stefan Spasovski

Mister Birokrat
Член од
18 февруари 2006
Мислења
92
Поени од реакции
2
World of Warcraft Classic + The Burning Crusade + The Wrath of the Lich King realm: Darksorrow EU 70 Hunter - Mohad 70 Rogue - Nakazam 70 Paladin - Makteridan 60 Death Knight - Slypher 45 Priest - Jebuslovesya 45 Warrior - Bonsack Проверете опрема, талент специјализација, професии овде:
Код:
http://eu.wowarmory.com/
Цена по договор. Контакт на 071381211 или andrej_211@Hotmail.com Поздрав.

Ф

Фил Ајви

Гостин
Другар ми продава карактер, 43 lvl, Warrior - Orc, на пиратски сервер - Crogge. Цена: 200 денари, може и замена за билокоја друга класа.

Oblivion

Matt Akisson
Член од
12 септември 2007
Мислења
3.526
Поени од реакции
128
Не баш акаунт ама...

Има некаде во Македонија, World of Warcraft Collector's Edition? (или Collector's Edition на некоја од експанзиите?)

Sephiroth

One-winged angel
Член од
28 април 2006
Мислења
4.034
Поени од реакции
130
Имаше во Југотон, незнам дали уште им стојат.

Префриганиот!

(Простор за Реклама)
Член од
16 декември 2007
Мислења
1.203
Поени од реакции
73
2 motnhs game cards ефтино

продавам гејм картици од 2 месеци близард оригинал купени во холандија имам 20 комада.. 1400 секоја да ги купите овдека се 2200 денари .. кој сака нека каже јас сум од струга иначе . позз

Sacansi*

Oh, crystal ball!
Член од
4 април 2008
Мислења
2.746
Поени од реакции
68

DiaMond

...*SyLar*...
Член од
28 јануари 2007
Мислења
53
Поени од реакции
0
Prodavam lvl80 Full epic pvp Rogue so Furious Sholderi i Weapons Najaki pvp itemi vo momentov cena po dogovor.

Член од
25 септември 2007
Мислења
14
Поени од реакции
1
Prodavam:
Lvl 80 full t8.5 epic Arms/Fury warrior, isto taka imam full epic tank gear 29.5k hp unbuffed ima i nesto pvp gear. Frostmane EU.
Eve link: http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Frostmane&n=Milanium
~5300 zlato, epic fly mount, ZG Raptor, Green Proto-Drake, Full JC/Mining/Cooking/Fishing/First Aid, kako i mn interesni/retki pets (Phoenix,Sinister Squashling,Azure Whelping itn).
Tank gearot pokraj sto e enough za 80lvl HC/Naxx, e odlicen za solo MC(prvi 5 bossa(tocno tie sto drop bindings za Thunderfury(zemi healer so tebe i mozes cela instanca 2man)), ZG(2ta mount bosses kako i site drugi osven posledniot))kako i mn drugi classic bossovi/instanci.
Vo acc e vkluceno e i twink warrior:
http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Frostmane&n=Ozle
odlicen gear za twink i mn redok pet i helm(unique look in bgs)
isto taka, 17lvl rogue(moze da bide twink, ili za 80lvl, ima 3 heirloom itemi)
http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Frostmane&n=Affy
Ako e nekoj zainteresiran, neka mi prati privatna poraka so negovo msn,kako i cena za koja bi go kupil acc.
Mozno e i privremeno da go dadam na nekoj ako e zainteresiran, da go igra full time 3-4 meseci. PM so msn informacii za tebe, i ke se dogovorime.

Член од
13 февруари 2007
Мислења
5.163
Поени од реакции
6.040
Продавам WoW акаунт со оригиналната игра + The Burning Crusade. Карактерот што го има на акаунтот не е ништо посебно (level 63 Human Paladin со околу 3000 злато на него), така да кој сака (скоро) нов акаунт за играње нека ми пише ПП за да се договориме. Во секој случај го давам поефтино отколку што коштаат WoW и TBC заедно.

Префриганиот!

(Простор за Реклама)
Член од
16 декември 2007
Мислења
1.203
Поени од реакции
73
продавам гејм картици од 2 месеци близард оригинал купени во холандија имам 20 комада.. 1400 секоја да ги купите овдека се 2200 денари .. кој сака нека каже јас сум од струга иначе . позз

Член од
19 август 2008
Мислења
58
Поени од реакции
1
Nekoj saka da kupi profi rogue ili pak da mi pomogne da go prodadam rogot ima dual glaives full t6 t7.5 i 2 dela conqueror boots trinket itn najaki ingame itemi pred noviov patch da udri. 30+ exalted rep. mounti 20+ tituli. Gold 1k , ima i 80 alt Dk na akauntot so valorous gear, 73 retadin i nekolku 40+ charovi. taka da ako ima nekoj zainteresiran so saka da go kupi ili pak da mi pomogne da go prodadam se razbira ke dobie del od cenata neka mi pise private message ili neka me addne na msn majmun_2005@hotmail.com poz :)

Kajgana Shop

На врв Bottom