According to Jim

• Креатор на темата Креатор на темата Шмики
  • Време на започнување Време на започнување
хехехехе најдобрата серија според мене:smir:

Супер серија, малце Џим ме потсеча на балканец по изгледот и карактерот :vozbud:

[zEUs];1755659 напиша:
Супер серија, малце Џим ме потсеча на балканец по изгледот и карактерот :vozbud:

Tatko mu na James Belushi e Albanec od Kosovo koj kako mlad otisol na pecalba u Cikago....ako ne ste znaele :helou:...Se gleda deka genetikata e opasna stvar ...

Кршам филм, знам, ама ја презирам серијава. Хуморот ми е страшно несмешен, во пакет со сите ликови заедно. Таа црната е убава, и толку. Некако... премногу ми е серијава... создадена за типични дебели американци, со наивен и очигледен хумор.

Еднаш, гледав една епизода каде целата приказна беше тоа што едно бебе плачеше кога држеше едно топче, а не плачеше кога држеше друго. И сите се замараа со тоа, и тоа требаше да биде екстремно смешно. :Ѕ

П.С. Не ме тепајте :)

Кршам филм, знам, ама ја презирам серијава. Хуморот ми е страшно несмешен, во пакет со сите ликови заедно. Таа црната е убава, и толку. Некако... премногу ми е серијава... создадена за типични дебели американци, со наивен и очигледен хумор.

Еднаш, гледав една епизода каде целата приказна беше тоа што едно бебе плачеше кога држеше едно топче, а не плачеше кога држеше друго. И сите се замараа со тоа, и тоа требаше да биде екстремно смешно. :Ѕ

П.С. Не ме тепајте :)

Го заклучи ова од една епизода??? Оти тогаш си супер во анализа... Не ми е јасно како го донесе тој заклучок само една епизода.
А ако го пратиш редовно ме интересира зошто го прајш то ко е дебилен??
Јас немам некое мислење дали е супер или е катастрофа оти се на се имам гледано 5-6 епизоди... и тие неколку не беа за толку лоша критика.

П.С. Никој не те тепа шо имаш свое размислување

Го заклучи ова од една епизода??? Оти тогаш си супер во анализа... Не ми е јасно како го донесе тој заклучок само една епизода.
А ако го пратиш редовно ме интересира зошто го прајш то ко е дебилен??
Јас немам некое мислење дали е супер или е катастрофа оти се на се имам гледано 5-6 епизоди... и тие неколку не беа за толку лоша критика.

П.С. Никој не те тепа шо имаш свое размислување

Не реков дека сум гледала една, ниту редовно го пратам. Сум го гледала неколку пати, доволно да го донесам тој заклучок. И не би било соодветно сите неколку да ги опишувам тука, нели? Плус, не ги ни памтам сите. И се разбира, пошто не ми се допаѓа, НЕ го гледам редовно.

П.С. Викаш? :) Море, и тоа се дешавало, само не во буквална смисла (за среќа) :icon_lol:

Не реков дека сум гледала една, ниту редовно го пратам. Сум го гледала неколку пати, доволно да го донесам тој заклучок. И не би било соодветно сите неколку да ги опишувам тука, нели? Плус, не ги ни памтам сите. И се разбира, пошто не ми се допаѓа, НЕ го гледам редовно.

П.С. Викаш? :) Море, и тоа се дешавало, само не во буквална смисла (за среќа) :icon_lol:

:tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp:

Знаев дека требаше уште поедноставно да ја објаснам секоја реченица особено последната...

Почнав да симнувам епизоди од првата сезона колку да се потсетам на серијава. Порано знаеше да ме расположи колку и да ми е лош денот :D

Ах гугл пак ме донесе овде :)

Дајте чаре за превод, може да се најде македонски превод бар за една сезона?

Ах гугл пак ме донесе овде :)

Дајте чаре за превод, може да се најде македонски превод бар за една сезона?
Македонски мислам нема, ама на bsplayer сам најдува Хрватски и Српски.

Македонски мислам нема, ама на bsplayer сам најдува Хрватски и Српски.
И јас колку шо побарав, најдов превод само за неколку епизоди. Нема врска, ќе го гледам без превод не сум до толку тапа.

Втората сезона е многу по епик од првата. Штета што нема квалитетен торент за лек. Се надевам дргиве сезони ќе е полесно да се најдат.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom