According to Jim

• Креатор на темата Креатор на темата Шмики
  • Време на започнување Време на започнување
Више не пропуштам ниедна епизода, ама како по цел ден да ја даваат серијава на А1, репризите по 10 пати у ден.

Серијава е закон....стварно е супер :smir:

како да не го гледам Џим секогаш кога го гледам :pos2:

larryjoecampbell.jpg

ц ц ц....
Знали само фацата да му ја видиш се мочаш од смеење закон серија една од моите омилени хумористични серии:pipi:

Закон серија. Сите ликови се супер. Хуморот е веќе виден, но тука е поинтересно интерпретиран.

Podobra serija od according to Jim nema ili naski kazano kako ke kaze dzim.Najbolje epizoda e onaa koga treba da idat da gi gledaat bears i ke gi vikne eden od kaj niv na rabota da odat so 1va klasa avtobus.Koga go vidoa avtobusot so navivaci na pakers mislam deka ke umrea najbolji epizoda!!!!!!:pos2::pos2::pos2:

Ретко ја гледам, но секогаш кога ја начекам, ја гледам. Дејна ми е баш секси :)

..хаха џим...неверојатен( у епизодата со -камбаните на португалија- или како беше...мн јак ми е тука...:pos2:)....еди..незнам има 30 године а ко дете од 3 годиене се понаша(као у епизодата тоа на радио да му честиаа роденден):pos2:...дејна...јако маче која е неверојатна хахаха ( коај се лапа со џогерот..па уште вика дека тој прв ја залапал..:pos2::pos2::pos2:)...шерил...факултет и све има завршено седи дома и џим ја врти на малото прсте хахаха..ЈАКА СЕРИЈА

Прибидејќи сум на школо втора смена цело време, не можам да го гледам сега и многу ми е мака, стварно знаат да ме насмеат со глупостите поготово Џим и Енди..лудница :vozbud: Ај после ќе има реприза ќе глеам на А1

Една од најдобрите и најитересни серии кои сум ги гледала. Енди ми е идол!!!:helou:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom