Аца Лукас во ГРАНД - 30.10.2009

• Креатор на темата Креатор на темата vac 13
  • Време на започнување Време на започнување

vac 13

партизановец
Член од
21 мај 2008
Мислења
5.426
Поени од реакции
530
Аца Лукас гостува во петок,на 30-ти,сигурно ќе биде преполно како и секогаш кога гостувал во Гранд:)

Овој има стан под ќирија у Ченто (од проверени извори) или Хиподром беше...
Трет пат годинава :)
Ај сите што ќе идат убо нека си поминат на САРДИНА парти. Минатиот пат другар ми што слика за дружи.се ми кажа дека едвај успеал да стигне до средина на Гранд. Чкрапнал нешто на влез и при влез и фитиљ назад.

Опааа, ми мириса на скара уше од сеа!

Зашто во Гранд далеку е :)Зошто не е на саем ? :)

Е не одам...

зошто,пааа има народ кои ќе лечат фрустрации налик
ugly-people-3.jpg
зашто си ме родила мајко јебо те!!

Плус ОСТРИ ФАЦИ...поружни и од трактор+атомизатор:tapp::tapp:
these-ugly-people-exist-10.jpg

И на крај краеви
raging-alcoholic.jpg
:toe:

аааа да ..... мора да се посети настанов , иако кај и да е за месец дена пак ќе дојде легендава :) ама гранд бе ... ќе биде преполно минатиот пат не се дишеше , мал е просторот за да се угости институција ко аца лукас

Биче срче до коленаааа а а аа аа ааааа
Не е таа негова песна бе, од овај е:

Инаку сите што не можеа да се снајдат во своите градови отидоа во Скопје да работат и им ги претворија дискотеките во турбофолкерски дувла, им ги земаат работните места и местата за излегување.
Пајо друже ова за тебе е :icon_lol:.

Инаку еве нешто од Аца Лукас:

Ааууу јако јако,би сакал да одам,но на роденден сум,мамата...нема да стигнам -_-

Бев тогаш кога беше во Гранд и превртување беше,немаше место на влез,а камоли да прошеташ низ Гранд.

Ааууу јако јако,би сакал да одам,но на роденден сум,мамата...нема да стигнам -_-

Бев тогаш кога беше во Гранд и превртување беше,немаше место на влез,а камоли да прошеташ низ Гранд.

Не мора да идеш у гранд,има друго место
523.jpg

ајмо сви на испотени мишки,исфрустрирани провинцијалци,фенси женски во штикли и миниЌи.

На 31-ви е како што знам ја т.е. сабота ...
Карта 350 денџи, што е многу - многу е ...И онака доаѓа у секое годишно време по еднаш...За очекување е дека у март пак ќе наврати(ако не го упуцаат) така да не се секирајте вие што нема да идете :smir:

koj e za selski maskenbal aca lukas i grand se vistinskata kombinacija za toa:pos2:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom