Аца Лукас - Метрополис Арена - 29.12.2010

• Креатор на темата Креатор на темата simoncence
  • Време на започнување Време на започнување
Аца Лукас е зверка...
Многу добри журки прави.
Растура човеков.
Ако немам некои обврски обавезно идам:vozbud:
Инаку некој линк има во врска со ова?

ја мислам дека ова е фејк.. сеа секоја година концерт ке прави.. нема смисла.. некој си игра мајтап на фб..

ја мислам дека ова е фејк.. сеа секоја година концерт ке прави.. нема смисла.. некој си игра мајтап на фб..

Човекот лани беше 3 пати во Македонија, два пати во Скопје еднаш во Охрид. Летово пак беше во Охрид. Така да сигурна сум дека не е фејк. Ви викам јас едно станче да му се купи. :icon_lol:

Човекот лани беше 3 пати во Македонија, два пати во Скопје еднаш во Охрид. Летово пак беше во Охрид. Така да сигурна сум дека не е фејк. Ви викам јас едно станче да му се купи. :icon_lol:

Ај најди ми некој линк што го потврдува тоа што го кажуваш може? а не од фб.. аи он ке најавува концерт сега од септември за у декември.. дај не зезај..с ите најавуваат месец, месец - и пол највише сеа 3 за аца лукас.. најди ми некоја страна линк од весник што било.. за да може да се верува!

А шо е толку за неверување?Аца лукас е ffs, не енрике иглезијас.

Не знам зошто не направат едно мега концертче со Бора дрвото.
Кога можеа Мегадет и Металика, зошто не и Чорба и Лукас?

Грев е да се спомнат Мегадет и Металика во тема за овој небањатиов.

Богами....ако Здравко Чолиќ е на 25ти декември, тешко овој да биде на 26ти. Еден по друг да бидат ден за ден не ми е за верување ама шо ги знам.

Абе лани и Слаткар беше у близина на тие датуми :tv:

Нов албум има мислам, да го промовира :vozbud:

Баш сум среќен и поради него. Ајде изненадете ме со уште некој мега-популарен срБско-хрваЦки певец. Дино Мерлин, Северина, Рибља Чорба, Аца Лукас. The question is...who's next?

Баш сум среќен и поради него. Ајде изненадете ме со уште некој мега-популарен срБско-хрваЦки певец. Дино Мерлин, Северина, Рибља Чорба, Аца Лукас. The question is...who's next?

Дино Мерлин не е србин. :wink:

И на крај краева, никој не те принудува да одиш, нели?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom