Above & Beyond @ Summer Club Colosseum - 10.06.2010

• Креатор на темата Креатор на темата Schhh87
  • Време на започнување Време на започнување
Само што забележав од каде е сликата на задниот дел од флаерот. :) Сликана е на Trance Energy фестивалот во Холандија, кадe Above & Beyond беа главни на лајн-апот. Битната работа е што ме има и мене на сликата, во прв ред сум таму. :)

Прегледај го приврзокот 30045

Доказ, моите видеа: http://www.youtube.com/v/31vs5cS01c...play=1&color1=0x000000&color2=0x333333&loop=0 (http://abwall.com/TE2010), итн.
Hmmmm...Nema glavni na TE, glavni bea na TE Marcus, Armin i A&B....A ova so videata....jao slave vishee xD

Ласерите почнаа со нив, така да kinda беа главни. :) На твоето видео си се гледа убаво. :P

Човече видеово е да гледаш и оргазми на секоја минута. Криво ми е што кај нас нема ваква организација,али колку толку битно доаѓаат.

еееееееее ке биде право лудило :)))) а што ќе има во петок и сабота во Summer Clu Colosseum???? знае некоооој??????

Петок е Бени - влез 150 со гратис Златен Даб, Сабота - стриптиз парти и Недела - рапови со сранчо. :)

Нема везе, Summer high school parties има.Петок хип-хоп, сабота уште не откриваат шо музиче и шо DJ.

n132286946783113_6233.jpg

Ласерите почнаа со нив, така да kinda беа главни. :) На твоето видео си се гледа убаво. :P
Slave, ne bea glavni :)))) AMAN :))) Bea od GLAVNITE....jesus :D Armin beshe glavniot...

Ali nvm, momcite napravija lom na TE, sea valjda ke bide slicno, bez ludite laseri, palenje na bina, kontrolirana eksplozija, 40 skeneri, video bim od 30x20.......i uste sto ne xD

Нема везе, Summer high school parties има.Петок хип-хоп, сабота уште не откриваат шо музиче и шо DJ.

Аха ок, не сум го видел флаеров. Ја разбрав дека секоја петок ќе биде Бени во Колосеум.

^
па така и е
само што оваа недела можда и следната ќе има вакви средношколски забави
а после ќе си иде по програма

Купена карта, се чека 10ти :)

Може и ќе ми љубоморите ама си најдов гратис(па и јас да влезам со гратис редно е)

не бидете луди ова од 9 до 12 МЕДИУМ :)) после си има редовна.. :D

--- надополнето ---

не бидете луди ова од 9 до 12 МЕДИУМ :)) после си има редовна.. :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom