Above & Beyond @ Club Coloseum - 11.06.2009

• Креатор на темата Креатор на темата vmx
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Ова е од телефон снимано во Антена 5 ама не смеам да го поставам видеото еве само скриншотови..

Поквалитетни видеа наскоро... А дечките се too cool! :)
ezr3hj.jpg

2i89phg.jpg

2wdvkie.jpg

30bfmaa.jpg

Вечерва повторно да настапуваат во Скопје, повторно би отишол. :helou:

Хехе, ја викав за Astral лани вака... глеам топ сте прошле на клипчињава...

Али иако не бев, некој мисли на мене хаха, денеска маица добив Above & Beyond. ХАха.

ЛЕЛЕЕЕЕЕЕЕЕ КАКВА ЛУДНИЦАААА БЕШЕЕЕЕ ОДЛЕПИВ. (ме има на клиповите) :) Поздрав до Viktor_mak и Tamara. КОЈ НЕ БЕШЕ НЕКА ЖАЛИ ЦЕЛ ЖИВОТ :vozbud: :drk:

е кажи де кој си шо се срамисш толку.ја се скинав од скокање позади нив.и добри клипчиња глеам сум напраил.:smir:

еве ја Alone Tonight.pozdrav ooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
ooooooooooooooooooooooooooo

Леле ако дојдат пак зимовооо...!!! 100% идам бе, уште од сега кажувам. :):):)
:vozbud::vozbud::vozbud:

Р.Ѕ. Ако го има некој снимано целиот втор бис (Good For Me) нека го потира овде. :)

:aplauz:Кукла...викаш на Паво ќерка му!? Најфраер ми е у бандава...мислам дека потврдиот дел од музиката на A&B е негова заслуга, другиве двајца се повеќе по вокал и клавирче (може грешам)...
Штета што омладинава у голем процент е турбо-фолк-гранд-цеца фазон, инаку на Above and beyond местото за настап е Градски (сосе новата северна)...
п.с. може некој да набаци линк за понови миксови?!...newmixes.com многу ретко се апдејтува, а имаше добри работи едно време: trance around the world, на Judge емисијата, Dan Marciano - clubfg исл.

:aplauz:Кукла...викаш на Паво ќерка му!? Најфраер ми е у бандава...мислам дека потврдиот дел од музиката на A&B е негова заслуга, другиве двајца се повеќе по вокал и клавирче (може грешам)...
Штета што омладинава у голем процент е турбо-фолк-гранд-цеца фазон, инаку на Above and beyond местото за настап е Градски (сосе новата северна)...
п.с. може некој да набаци линк за понови миксови?!...newmixes.com многу ретко се апдејтува, а имаше добри работи едно време: trance around the world, на Judge емисијата, Dan Marciano - clubfg исл.

alldj.org

поздрав.се шо е ново и старо

е кажи де кој си шо се срамисш толку.ја се скинав од скокање позади нив.и добри клипчиња глеам сум напраил.:smir:

еве ја Alone Tonight.pozdrav ooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
ooooooooooooooooooooooooooo

Типот со црвената карирана кошула. Висок сум доста се глеам :)

Човек, немој вака пак. Се залетав одма да видам, мислев дека е нова тема, дека пак ќе идат A&B. :)

Ај да не се збункате во иднина, барем до следното доаѓање на Абав ен Бијонд, еден катанец на темава :pos: :locked:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom