Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Вечерва повторно да настапуваат во Скопје, повторно би отишол. :helou:
ЛЕЛЕЕЕЕЕЕЕЕ КАКВА ЛУДНИЦАААА БЕШЕЕЕЕ ОДЛЕПИВ. (ме има на клиповите)Поздрав до Viktor_mak и Tamara. КОЈ НЕ БЕШЕ НЕКА ЖАЛИ ЦЕЛ ЖИВОТ
![]()
![]()
Одвојте си саат време!!!
Кукла...викаш на Паво ќерка му!? Најфраер ми е у бандава...мислам дека потврдиот дел од музиката на A&B е негова заслуга, другиве двајца се повеќе по вокал и клавирче (може грешам)...
Штета што омладинава у голем процент е турбо-фолк-гранд-цеца фазон, инаку на Above and beyond местото за настап е Градски (сосе новата северна)...
п.с. може некој да набаци линк за понови миксови?!...newmixes.com многу ретко се апдејтува, а имаше добри работи едно време: trance around the world, на Judge емисијата, Dan Marciano - clubfg исл.
е кажи де кој си шо се срамисш толку.ја се скинав од скокање позади нив.и добри клипчиња глеам сум напраил.:smir:
еве ја Alone Tonight.pozdrav ooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
ooooooooooooooooooooooooooo
хаха и јас. Викам пак ли овие ќе доаѓаат.Човек, немој вака пак. Се залетав одма да видам, мислев дека е нова тема, дека пак ќе идат A&B.![]()