Above & Beyond @ Club Coloseum - 11.06.2009

• Креатор на темата Креатор на темата vmx
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Убаво да си поминате сите што ќе сте... Киксу, поздрави ги од мене :pos: и види ако можаш да извлечаш нешто инфо за нов албум/сингл.... Знам оти прочитав од еден од администраторите на Anjunabeats на форумот дека имат нешто во изработка, ама не кажа ништо повеќе...:)

Ќе биде, уживај!! :)

Иначе вечер ќе се знае според расположението на Џоно и Паво дали ќе се сликам со нив и поздравам, а обавезно ќе ми се потпишат на Anjunadeep 01.

Да дочекаме утре, па ќе резимираме. :)

Сакам утре видеа/слики на ПП !

По можност некој ако може потписче да ми земе ... Ке платам (мртов озбилен сум)

највеорјатно ке бидат сите од триото.според рекламата што оди на радио вели ТРИОТО не кажува имиња кои ке дојдат.

Сакам утре видеа/слики на ПП !

По можност некој ако може потписче да ми земе ... Ке платам (мртов озбилен сум)

ти реков,утре добиваш.:helou:

највеорјатно ке бидат сите од триото.според рекламата што оди на радио вели ТРИОТО не кажува имиња кои ке дојдат.

ти реков,утре добиваш.:helou:
Џоно и Пааво ќе дојдат. Ми потврди нивниот A&R од нивниот лабел Anjunabeats. :)

Ве молам некој да снима ...
сакам да видам атмосферата на Miracle и на Cant Sleep ...

само да ги пуштат On a good day и lonely girl има да биде лудницаааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааа:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

ke bide ludilo....se spremame sea pienka pa na zurceeee

Can't Wait!:vozbud:
And I Can't Sleep!:vozbud:
Вечерва дефинитивно ќе се изнарипам, се надевам нема да има премногу гужва и ќе може да се дише:).

Ооооооо да!
Бебуш из бек и си пројде пре-у-ба-во!:vozbud:
Момците иако во неполн состав, сепак успеаја до крај да ја држат публиката на нозе поточно скокање.На почетокот мене лично и нешто не ми беше нешто посебнa музиката што ја пуштаа, зошто тоа очигледно беше за загревање.Али после, накај 2 и нешто, аууу:vozbud:.Лудница!Почнаа со перформанс на албумот Oceanlab и Just Listen:vozbud:.Скренав!
Траки што мене највеќе ме кренаа во воздух и ми го зголемија адреналинот беа: Can't Sleep, Sirens Of The Sea, Alone Tonight, Satellite, Home и On A Good Day.Останатите исто така беа одлични но сепак ќе ги издвојам овие.
Гужва каква што очекував немаше фала богу, па можеше слободно да се рипа и мафта без да пазиш дали ќе удриш некого околу тебе:pos:
Толку за сеа од извештајот, очекувам другиве форумџии(поточно Викторон) да ги изнесе другите детали од овој волшебен настан:pipi:.
п.с.Се поздравив со Џони:vozbud:!Два пати!:back:

Се одјавува бебуш ///]

НАЈДОБРА журка која сум ја искусил во животов! Не престанав да играм.

Се сликав 2-3 пати со дечките, со Џоно си направив муабет и човекот е душа! Му изнакажав што ми лежи на душа... :)

Highlight на вечерта ми беше On a good day, па Satellite, и се останато што пуштија. Се вратија два пати кога сите викаа we want more, се гледаше дека им годи македонската публика, не снимаа и најверојатно ќе не има на следната епизода од Anjunabeats TV.

И најважното имам потпишано ЦД од ни

Останатиот материјал ќе го постирам откако ќе се свестам.

Добра журка само на почетокот ептен со хаус почнаа, дури на крај почнаа да се пуштаат попрогресивни ствари од албумот. И да, озвучењето беше тапа.

Добра журка само на почетокот ептен со хаус почнаа, дури на крај почнаа да се пуштаат попрогресивни ствари од албумот. И да, озвучењето беше тапа.
Жал ми е ама со новиот закон мора озвучењето да биде тапа.Спремете се летово да слушате тапа звук сегде :smir:

Ај да не мешам политика во темава...ама мамата!!!!

Кррршшш...морам ваков утепан на работа да седам до 5, ама вредеше за сите пари.
Ова со озвучувањето важи само од страните, инаку на подиумот е таман...

...не знам дали сум остарел, ама пред 7-8 години (па и повеќе) имаше и повеќе интерес за журкиве, не дека сега немаше луѓе, ама знаело многу поголема гужва да биде (може и боље, што сега беше поопуштено)...претпоставувам дека публикава не ги познава A&B доволно, па и период на сесии нешто, ово-оно...

Браво, мора пак да ги донесат!

Ве молам некој да снима ...
сакам да видам атмосферата на Miracle и на Cant Sleep ...

Мирикл не ја свртеа, ама на Кант Слип беше :sekss:. Мислам дека со таа трака најмногу мерак ми направија. :)

очекувам другиве форумџии(поточно Викторон) да ги изнесе другите детали од овој волшебен настан:pipi:.

Јас најискрено не знам што да кажам за настанов. Едноставно типциве одлепија, не отворија како паштети. Се убив од рипање, се напраив жива вода и се изнауживав.
Едноставно типциве се махери. Инаку се примети и дека беа презадоволни од публиката. Не престанаа да се смеат.
Мислам дека ова е една од најдобрите журки на кои сум присуствувал до сега. Одличен почеток на летниот распуст. :)

И да, озвучењето беше тапа.

Дечко ти на шо дроги си бил?! :)
Мене ушите ми се у аут, суште ми зујат, а ти викаш дека озвучувањето било тапа?! :uvo:

Браво, мора пак да ги донесат!

Вечерва повторно да настапуваат во Скопје, повторно би отишол.

:helou:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom