Абортус (општо) и дали оправдувате или не?

• Креатор на темата Креатор на темата ThA-BiTcH
  • Време на започнување Време на започнување
Како ќе плаќаш или ќе ја земаш невеста да ти биде??

Не давам такви шупки во куќа да ми влегуваат. Доволно се напатив еднаш што го брцнав во неа.

Od ednas se zatrudnue a?
Bar da si brcnal dvatriputi i kef da si storese. A ne vaka...

Ти па што рипаш цело време како кучка во период на парење? Во случај да те палат развиени мужишта како мене, ќе морам да те разочарам. Мене само на пичка ми се дига бе брат.

Не давам такви шупки во куќа да ми влегуваат. Доволно се напатив еднаш што го брцнав во неа.

Значи се договоривте за абортус???

Види има тест кој се прави иако бебето е неродено, тест кој ќе докаже дали ти си таткото или некој друг, велам некој друг бидејќи велиш е шупка а да ти кажам право ни на душманот не му посакувам шупка, кола која цел град ја вози а ти да ја регистрираш;)

И ме интересира ЗОШТО чекала цели три месеци???

Моја претпоставка е дека друг ја напумпал, ја лажел месец два демек средува за абортус и на кирај и рекол иди у пичку матер, па сега тебе те начека како жртвено јагне..

Се чудам колку се против абортусот а не превземаат ништо чунки годишно црната бројка на вакумирани фетуси е над 10 000.нејсе тоа, деца исчезнуваат за вадење органи и пак ништо, па у пичклу матер самите организирајте се или пак може мислам да се нплати агенција за обезбедување и да патролира со возило а и да има лице кое ќе шетка натаму наваму, се разбира од агенцијата.

Сега ако абортусот е нелегален може едноставно фетусот да го направите(двајцата) фикус(што би ве направило двајцата нелуѓе) па да мора да се абортира, но вие си знаете но мислам дека најдобро е да направите ДНА тест и на тој начин ќе се разјасни сета како во шпанска серија.

Ти па што рипаш цело време како кучка во период на парење? Во случај да те палат развиени мужишта како мене, ќе морам да те разочарам. Мене само на пичка ми се дига бе брат.
Fala, tebe gleam kakvi picki te palat.
Kelesh zasmrden. Ti gleame umot, koj go nemas.

Ebel, pa uste da receme braos, deka bil ploden gjoa.

A be mali idi da ti go navrti Shkopionon da ne ti se isseram u taa usta pogana.

И ме интересира ЗОШТО чекала цели три месеци???

Моја претпоставка е дека друг ја напумпал, ја лажел месец два демек средува за абортус и на кирај и рекол иди у пичку матер, па сега тебе те начека како жртвено јагне..

Точно.

Fala, tebe gleam kakvi picki te palat.
Kelesh zasmrden. Ti gleame umot, koj go nemas.

Ebel, pa uste da receme braos, deka bil ploden gjoa.

A be mali idi da ti go navrti Shkopionon da ne ti se isseram u taa usta pogana.

Навреди и пцовки. Моите мислења се бришат затоа што сум бил надвор од тема, сега ќе ги замолам модераторите да реагираат и во овој случај. Да биде праведно барем.

Ајде опомена до сите, полека малку со нервите и навредите, оваа е последна, да не ви е криво после за казнените поени.

Ајде опомена до сите, полека малку со нервите и навредите, оваа е последна, да не ви е криво после за казнените поени.

Модераторке оти толку строго на овој "сериозен" подфорум:)

Па мене ми изгледа вака работава - Ulbrecht си ја кажа чоекот маката, и изреволтиран поради тоа што смета дека го наместила цурата, си се истури тука.

И сите му се пуштија нели со феминиситчки ставови, како он е сељак итн... и од можна жртва (го наместила цурата:P) го претворивте во кривец ебаго:cool:

NIkoj ne go pravi krivec.

Tuku si popi zaradi izjavata deka ako ne moze poinaku fraerot "sam ke izvrsel abortus".

A temata ne e za isturanje. Ima soodveten podforum za seksualni i drugi maki.
Tuka e jasno: Dali pravduvame ili ne opravduvame abortus.
A ne kolku cini i kolku ne cini vo pari i koj kolku pati brcnal i dali zatrudel.
Si ima soodvetni mesta za tie prasanja.

Ko Gurdjieff ebago. Na sekoja tema ne biva se da se tresne.

NIkoj ne go pravi krivec.

Tuku si popi zaradi izjavata deka ako ne moze poinaku fraerot "sam ke izvrsel abortus".

A temata ne e za isturanje. Ima soodveten podforum za seksualni i drugi maki.
Tuka e jasno: Dali pravduvame ili ne opravduvame abortus.
A ne kolku cini i kolku ne cini vo pari i koj kolku pati brcnal i dali zatrudel.
Si ima soodvetni mesta za tie prasanja.

Ko Gurdjieff ebago. Na sekoja tema ne biva se da se tresne.

Абе ок. Ама ако погледнеш никот му е тазе. Така да чоекот видел тема за абортус и си пишал маката. Не ќе бара сега соодветен подфорум.

Ама ете му кажавте сите дека не му одобруете абортусот, и глеаш ви пиша чоекот дека си средил работата.:)

Да не заборавам како Гурџи нема друг на форумов, да не се лажеме:D

Модераторке оти толку строго на овој "сериозен" подфорум:)

Па мене ми изгледа вака работава - Ulbrecht си ја кажа чоекот маката, и изреволтиран поради тоа што смета дека го наместила цурата, си се истури тука.

И сите му се пуштија нели со феминиситчки ставови, како он е сељак итн... и од можна жртва (го наместила цурата:P) го претворивте во кривец ебаго:cool:

Оти строго? Дај да ве остаам да се осакатите од вреѓање? И на секој пост од Улбер да дигате овации за претседател, за министер ?

Тогаш зошто у опште модератор? Ако не ти е сериозен доволно подфорумов имаш и други, иди таму зезај се, колегите знаат доста гостопримливи да бидат.

Оти строго? Дај да ве остаам да се осакатите од вреѓање? И на секој пост од Улбер да дигате овации за претседател, за министер ?

Тогаш зошто у опште модератор? Ако не ти е сериозен доволно подфорумов имаш и други, иди таму зезај се, колегите знаат доста гостопримливи да бидат.

Епа овации за чоек кој од можна жртва успеавте со феминистички ставови да го претворите во кривец.

Јас така си гледам на работите, и валда имам право да изнесам мислење:P или не?

Башка, интересен е типот:cool:

Епа овации за чоек кој од можна жртва успеавте со феминистички ставови да го претворите во кривец.

Јас така си гледам на работите, и валда имам право да изнесам мислење:P или не?

Башка, интересен е типот:cool:

Кај виде феминистички ставови жити се? Изјавата дека ако не абортира сам ќе се погрижи за тоа?
Доналд бар од тебе не очекував алфирање на ваква тема.. ама ете сум погрешила во проценки, и ако ти е интересен пп постои, скајп, масакрирајте фетуси таму ебаго.

Енд оф дискашн.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom