Ulbrecht
Ајдеми Попуши
- Член од
- 28 јануари 2013
- Мислења
- 89
- Поени од реакции
- 68
Како ќе плаќаш или ќе ја земаш невеста да ти биде??
Не давам такви шупки во куќа да ми влегуваат. Доволно се напатив еднаш што го брцнав во неа.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Како ќе плаќаш или ќе ја земаш невеста да ти биде??
Od ednas se zatrudnue a?Не давам такви шупки во куќа да ми влегуваат. Доволно се напатив еднаш што го брцнав во неа.
Od ednas se zatrudnue a?
Bar da si brcnal dvatriputi i kef da si storese. A ne vaka...
Не давам такви шупки во куќа да ми влегуваат. Доволно се напатив еднаш што го брцнав во неа.
Fala, tebe gleam kakvi picki te palat.Ти па што рипаш цело време како кучка во период на парење? Во случај да те палат развиени мужишта како мене, ќе морам да те разочарам. Мене само на пичка ми се дига бе брат.
И ме интересира ЗОШТО чекала цели три месеци???
Моја претпоставка е дека друг ја напумпал, ја лажел месец два демек средува за абортус и на кирај и рекол иди у пичку матер, па сега тебе те начека како жртвено јагне..
Fala, tebe gleam kakvi picki te palat.
Kelesh zasmrden. Ti gleame umot, koj go nemas.
Ebel, pa uste da receme braos, deka bil ploden gjoa.
A be mali idi da ti go navrti Shkopionon da ne ti se isseram u taa usta pogana.
OK od mene.Ајде опомена до сите, полека малку со нервите и навредите, оваа е последна, да не ви е криво после за казнените поени.
Ајде опомена до сите, полека малку со нервите и навредите, оваа е последна, да не ви е криво после за казнените поени.
NIkoj ne go pravi krivec.
Tuku si popi zaradi izjavata deka ako ne moze poinaku fraerot "sam ke izvrsel abortus".
A temata ne e za isturanje. Ima soodveten podforum za seksualni i drugi maki.
Tuka e jasno: Dali pravduvame ili ne opravduvame abortus.
A ne kolku cini i kolku ne cini vo pari i koj kolku pati brcnal i dali zatrudel.
Si ima soodvetni mesta za tie prasanja.
Ko Gurdjieff ebago. Na sekoja tema ne biva se da se tresne.
Модераторке оти толку строго на овој "сериозен" подфорум
Па мене ми изгледа вака работава - Ulbrecht си ја кажа чоекот маката, и изреволтиран поради тоа што смета дека го наместила цурата, си се истури тука.
И сите му се пуштија нели со феминиситчки ставови, како он е сељак итн... и од можна жртва (го наместила цурата) го претворивте во кривец ебаго
![]()
Оти строго? Дај да ве остаам да се осакатите од вреѓање? И на секој пост од Улбер да дигате овации за претседател, за министер ?
Тогаш зошто у опште модератор? Ако не ти е сериозен доволно подфорумов имаш и други, иди таму зезај се, колегите знаат доста гостопримливи да бидат.
Епа овации за чоек кој од можна жртва успеавте со феминистички ставови да го претворите во кривец.
Јас така си гледам на работите, и валда имам право да изнесам мислењеили не?
Башка, интересен е типот![]()