АБА Лига Сезона 2015/16

Koи екипи ќе играат плеј оф?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Партизан засега покажува заби на Фмп...

Какво свршавање на Един и Коле на Фмп, мрш маму вам јебем...
Копилево Един "шут за 3 поена држи Партизан у игру" а овие 6 од 17 имаат. Се разбира стварно, ама се да му ебам по список за коментирањево на секоја утакмица на Ѕвезда
А да и све да му изнаебам на копилево црно проќелавено Кинзи со ироничните аплаузи

Гробиштава једино шутот ги држи во игра, инаку мислам дека ке ги растуриме како бугарска скупштина во второ полувреме.
ИНДИЈА, ПАКИСТАН...

На собраниски не го даваат? Да пуштам второ, заборавив дека денес играат.

Гробиштава једино шутот ги држи во игра, инаку мислам дека ке ги растуриме како бугарска скупштина во второ полувреме.
ИНДИЈА, ПАКИСТАН...
Тамо роми, овде само Партизан :giggle:

Копилево Един "шут за 3 поена држи Партизан у игру" а овие 6 од 17 имаат. Се разбира стварно, ама се да му ебам по список за коментирањево на секоја утакмица на Ѕвезда
А да и све да му изнаебам на копилево црно проќелавено Кинзи со ироничните аплаузи

Од што не ми се слушаат, пуштив на собраниски, само ради ова го нејќам Един, вели дека не навива за никого во европа,а свшува на циганиве, Коле е ретардиран нема што да го коментирам него. Срѓан од спортклуб е голем гробар доста голем, ама па не му се приметува во преносот...

Па каже...
[DOUBLEPOST=1453757884][/DOUBLEPOST]Јеби Џиле глупе цигане, глупе циганеее...

Последно уредено:

Од што не ми се слушаат, пуштив на собраниски, само ради ова го нејќам Един, вели дека не навива за никого во европа,а свшува на циганиве, Коле е ретардиран нема што да го коментирам него. Срѓан од спортклуб е голем гробар доста голем, ама па не му се приметува во преносот...

Па каже...
[DOUBLEPOST=1453757884][/DOUBLEPOST]Јеби Џиле глупе цигане, глупе циганеее...
Им ја пуштија бе ;););)

Немаме квалитет за победа во серии на два фронта и ако можев да бирам секако дека ќе бирав победи во Евролига, па и по цена пораз во дербито.

Повише им значеше утакмицава, изиграа понапалено, ги служеше шутот како нас против Уникаха и то је то. А Цвеле педерчиќ...

Каков селектор испушти нашата кошаркарска репрезентација! Џиле за месец дена од овие играчи на Партизан направи кошаркари, кои до пред тоа се распаѓаа во последните напад! Џиле легендо!!

Јер не може се духом проституције, против духом институције!!!!

Каков селектор испушти нашата кошаркарска репрезентација! Џиле за месец дена од овие играчи на Партизан направи кошаркари, кои до пред тоа се распаѓаа во последните напад! Џиле легендо!!

Јер не може се духом проституције, против духом институције!!!!
Вака се игра со срце и душа за клубот, со Џиќич на чело од почеток на сезона Партизан ќе беше на фајнал 4.

Помотивирани беа, ги служеше шутот итекако, најдобра шутерска вечер им беше ова. Ги гледав на неколку натрпевари до сега и на ниеден не шутираа олку добро. Бековската линија на Звезда катастрофа, само Лазиќ беше у стање да погоди. У одбрана некои екстремно глупи грешки на Гудуриќ, Ребиќ и Милер и ете. Лош ден, терај даље.

П.С Цвеле од денеска за мене има ист третман како и Мустафа Стојковиќ. Не сум знаел дека е олкаво говедо. Уопште не му замерив што отиде таму, чак што више имав желба и да успее, пошо ми беше еден од поомилените дур беше у Звезда. Ама испадна тежок сељак и говедо. Ако ништо друго на своа кожа осети што е инстант карма. Не видов кој му залепи банана, ама кој и да е, мерак ми се направи.

Дангубиќ му залепи на Цвеле банана. Џиле 3/3 од кога е тренер на Партизан, опстанок ставен во џеб.... :D

14520189597360.jpg

Мора дебел тренер за успеси да се имаат :LOL:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom