A2 - Нов телевизиски канал на А1

• Креатор на темата Креатор на темата јовица11
  • Време на започнување Време на започнување
A1 televizija naskoro ke lansira svoj nov kanal A2,cija cel e da emituva poveke zabavna programa,kako novi amerikanski primetime serii,realni show programi,zabavni emisii i slicno.Pocetokot na emituvanjeto na ovoj kanal e najaven za letovo,a veke od esen ke zapocne so emituvanje na redovna programa.

Дали си сигурен дека ке се вика А2? Не би имало логика да се вика А2, пошто незнам колку сте запознаени со вистинското значење на А1 телевизија. А1 всушност е кратенка од Алах е еден. Нема ваљда Велија А2 да си ја крсти другата телевизија, што би значела А2? Алах е два? втор? :)

A1 televizija naskoro ke lansira svoj nov kanal A2,cija cel e da emituva poveke zabavna programa,kako novi amerikanski primetime serii,realni show programi,zabavni emisii i slicno.Pocetokot na emituvanjeto na ovoj kanal e najaven za letovo,a veke od esen ke zapocne so emituvanje na redovna programa.

Може само да ми кажеш дали информацијава е само обичен трач во маало или од некој по сигурен извор

Дали си сигурен дека ке се вика А2? Не би имало логика да се вика А2, пошто незнам колку сте запознаени со вистинското значење на А1 телевизија. А1 всушност е кратенка од Алах е еден. Нема ваљда Велија А2 да си ја крсти другата телевизија, што би значела А2? Алах е два? втор? :)

Чоек ти се обидуваш смешен да испаднеш или?

Прва буква(А), прв број (1).Се сеќаваш на ЕПП најавната шпица?

дај не траскај зелени шо би рекле во сомнително лице:tv:
еве читајте... поофицијално од ова незнам шо е...
п.с. ак не мојте да се снајдите... 4ка

Денеска имаше и оглас, А2 бараат уредници и друго.Значи вистина.

некои добри серии да има. како:

Хироус
Лост
Мерид вит чилдрен (ептен е закон)
Скрабс

Од цртани:

Драгон бол, Драгон бол з и Драгон бол ГТ
Спанџ боб
Она со мајмунот на Картун Нетворк кога е у школо, не тој у камп

Ама на Англиски нека бидат, глупо е со синхронизација

Му пратив меил и нишо не одговорија... ццццц.....:tapp:
Ај че видиме... А да не знај некој до кај е работата со Алфа и Скај Нет?

A денеска заприметив дека и Канал 5 спрема некој проект, Канал 5+:toe:

Канал 5+ веќе оди на сателит. Имаше известување на нивнио сајт.

На кабелска (Моби-Битола) од пред некој ден ја има К-15 Music. Добра тв, фалеше ваква тв со многу македонска музика. Даваат и скечови од К-15 после 5-6 спотови. А пак, А2 некако се забавија со пуштањето нма нивниот канал... :toe:

Кога требаше да се пушти А 2 каналот ако може инфо.. инаку супер е тоа..

Вчера видов на а1 реклама за нов канал а2...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom