A1 TV Lite (ONE BoomTV/Vip TV Lite) безжична DVB-T телевизија - генерална дискусија (новости, прашања, проблеми)

• Креатор на темата Креатор на темата bballfan
  • Време на започнување Време на започнување
Само да не им текне по неколку месеци да бидат претплатени и овие канали.

Само сомнително ми е, на
Код:
http://boomtv.mk/
нема никаква најава дека ќе се пуштат тие две програми во етер. :toe:

Кај мене ги има на местото на ХБО каде што беа али само спорт клуб. Ако ги пуштат овие канали и понатака бесплатно ќе добијат многу....

Само сомнително ми е, на
Код:
http://boomtv.mk/
нема никаква најава дека ќе се пуштат тие две програми во етер. :toe:

И мене тоа ме чуди. Ма да ги има у тоа ТВ Водичот овие ставено веднаш под Еуроспорт...

И мене тоа ме чуди. Ма да ги има у тоа ТВ Водичот овие ставено веднаш под Еуроспорт...

Кај мене на местото каде се ХБО, а и ХБО пишува а програмата од спорт клуб.

П.С. Дали ви ја отвора спорт клуб плус. Кај мене само пишува али нема слика

Кај мене ги има на местото на ХБО каде што беа али само спорт клуб. Ако ги пуштат овие канали и понатака бесплатно ќе добијат многу....

Е шо бесплатно 500 денари за шо се? За ФТА канали 3000денари една сателитска и имаш.

Кај мене на местото каде се ХБО, а и ХБО пишува а програмата од спорт клуб.

П.С. Дали ви ја отвора спорт клуб плус. Кај мене само пишува али нема слика
Сеа од нареден месец кога ќе опнат 300денари да се плаќа како што се плаќаше за ХБО, па ќе видиме кој ќе ги гледа :) (претпоставка дека ќе се плаќа)

Е шо бесплатно 500 денари за шо се? За ФТА канали 3000денари една сателитска и имаш.

Па да до сега немаше ништо добро за тие пари. Посебно од понудата за спорт катастрофа. Али кај нас знаеш како оди и бесплатното се наплаќа

--- надополнето ---

Сеа од нареден месец кога ќе опнат 300денари да се плаќа како што се плаќаше за ХБО, па ќе видиме кој ќе ги гледа :) (претпоставка дека ќе се плаќа)

Тоа ме плаши

Глупости, Тотал тв ги има спортклубовите и сите други за цена од 535денари. И снимање и премотување и бакрачи

Дали новиот софтвер е пуштен за апдејт зошто кај мене е уште стариот?

--- надополнето ---

Не заебавај... :) Немогуче да стават ова. :)

Него, може некако да се врати стариот софтвер (скин), тој белиот !? Овој новиов (црниот) многу кочи у пм... :jaj:

--- надополнето ---

Не, не е пуштен.

Не, не е пуштен.

На местото на B92 Info ---> ALB TV
На местотo на Еxtreme Sports ---> RTV21 Sat

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom