A1 TV Lite (ONE BoomTV/Vip TV Lite) безжична DVB-T телевизија - генерална дискусија (новости, прашања, проблеми)

• Креатор на темата Креатор на темата bballfan
  • Време на започнување Време на започнување
пораката на ОНЕ на нивниот ФБ профил:
Во моментов програмската понуда на BoomTV е дефинирана, за сите измени и дополнувања ќе бидете известени.
сепак останува да видиме до вечер или текот на утрешниот ден дали ке има измени
п.с дали има прашано некој во ОНЕ во врска со оваа прашање, или да има некој вработен во ОНЕ на форумот што е да даде поконкретен одговор???

Еве, наместо Пинк Плус се појави Пинк 15 на BoomTV.
Уф, јак потег нема што.

--- надополнето ---

филмовите и сериите ќе бидат од квалитетна странска продукција алоо!! Жељко потпишал одговор со 20 Сентчури Фокс и некои големи компании имаше доста квалитетни филмови кој и ти би сакал да ги гледаш
има тема за Пинк 15 дај да не пишуваме сега и тука
Абе остај.

Некој кој ја користи услугата снимање да сподели нешто или се уште нема никој?

Некој кој ја користи услугата снимање да сподели нешто или се уште нема никој?

Како што изгледа се уште нема никој (вклучувајќи ме и мене). Важно најавија дека месецов ќе биде, и тоа е напредок:). Имаат уште 5 дена да си го исполнат ветувањето инаку ништо од сериозноста на Boom во најавите за новини.

Читав на ФБ дека ќе било од наредната недела, иако веќе секоја недела викаат дека ќе биде наредната.

НАСКОРО видеотека !!!!Од кога го имам земено БООМ од пред една година се уште стои ова така да не верувам, крајно сум разочаран од ОНЕ. Пред некој месец ги исклучија ХБО каналите без никакво објаснување само поради овие канали јас останав на БООМ

Прееска ONE информираа дека новиот софтвер на BoomTV бил во последна фаза на тестирање и ќе стартувал во секој момент... И сеуште го нема. :toe:

ONE propalici zivi !!!!!!!!!sega bozem ima pink-15 me razocaraa. Sea mi e mn dosadno nemam niedna serija sto ja gledav na pink plus,se razocarav,NEKA MI GI VRATAT SERIITE:tapp:

колку канали има на бумот и колку се со мак превод.

дали новиот информативен канал ВЕСТИ 24 ке биди дел од понудата на Бум ТВ дали има некој вработен во ОНЕ на форумов или да има прашано во ОНЕ во врска за овај канал да ни даде на нас корисниците на бум тв некоја информација да знаеме дали да го очекуваме во нивната понуда позззз

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom