A1 TV Lite (ONE BoomTV/Vip TV Lite) безжична DVB-T телевизија - генерална дискусија (новости, прашања, проблеми)

• Креатор на темата Креатор на темата bballfan
  • Време на започнување Време на започнување
има ли некој свежа информација или шпекулација колку се планира да биде доплатата за спорт клуб каналите ако ја имаа воопшто и дали е една претплата за два ресивери или мораш секој посебно ако сакаш на двата да ги гледаш како беше слукајот кога беше ХБО позз

Телевизија која можете да ја контролирате!

Снимање, паузирање и потсетник

Отсега ви е достапна новата и надградена верзија на софтверот на Вашиот BoomTV приемник која ќе ви овозможи уште поголемо уживање со Вашата омилена телевизија.
...
Новата верзија ќе Ви понуди повеќе погодности и нови функционалности како паузирање и снимање на програмата, а ќе може и да ве потсети, на пример дека набргу започнува Вашата омилена серија.

За да можете да ги користите новите функционалности на boom!tv треба да направите надградба на софтверот.
Како да направите надградба на софтверот, можете да погледнете тука http://bit.ly/i7BxkP

Ќе уклучите по еден стик и ќе снимате на раат, ете и бум го воведе тоа.

Колку треба да е минимум усбто? И пробај некој со хард диск на усб?

Курвинска работа.Кога ќе го извадиш Усб-то мораш формат да му правиш (не го отвора).Така да се брише све што си снимал.

Дали некој пробал со помало УСБ од 4 гига, сакам да пробам од 2 гига.

абе брат јас мислам дека мозе кога ке се наполни тогас треба да исклуци само или да се појави на телевизорот некоја порака.

почна нешто да се шушка дека цената за спорт клуб каналите на бум тв ке бидела од 100-150 максимум дали има некој информација за тоа дали воопшто ке има допплата и колку ке биди ако има нешто разбрано позззз

Да им се мочам во софтверот.На едниот ресивер,денот кога требаше да се инсталира новиот софтвер,почна нешто да инсталира и си е..а мајката.Сега само трепка зелената диода (брзо) и чекај колку сакаш - не се пали.Овие гомна под гаранција се или ќе треба сега да го плаќам?Еден ми спомна дека највероватно ќе треба да го платам - 100 евра OMG!!!.

Ај ако знае некој нека пише.

Исклучиго од струја 5 мин и вклучиго пак, ако трепка остави повеќе време може и пола сат да се апдејтува.

Кај мене неколку минути траеше надградбата на софтверот, немав проблеми во врска со тоа. И вчера снимав 2 емисии од Discovery Channel и сакам да ги гледам на лаптоп, но бара да се форматира USB-то кога ќе го вклучам на лаптоп. Дали постои некој начин со кој ќе можам да влезам во USB-то без да го форматирам и да си ги копирам емисиите во лаптоп? Пробав со програми за Data Recovery, но неуспешно. Ми ги наога дури и постарите фајлови (од пред неколку месеци што ги имам избришано од USB), но овие од boomTV не ги наоѓа :/

Да им се мочам во софтверот.На едниот ресивер,денот кога требаше да се инсталира новиот софтвер,почна нешто да инсталира и си е..а мајката.Сега само трепка зелената диода (брзо) и чекај колку сакаш - не се пали.Овие гомна под гаранција се или ќе треба сега да го плаќам?Еден ми спомна дека највероватно ќе треба да го платам - 100 евра OMG!!!.

Ај ако знае некој нека пише.

Слободно појди во продажен салон и бесплатно ке ти го заменат претходно само јави се на 181.До сега два или три боом премници ги имам заменето и немам платено ни денар.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom