A1 TV Lite (ONE BoomTV/Vip TV Lite) безжична DVB-T телевизија - генерална дискусија (новости, прашања, проблеми)

• Креатор на темата Креатор на темата bballfan
  • Време на започнување Време на започнување
Како не ви се јасни овие толку едноставни работи. Имаш еден ресивер, едно далинско значи еден телевизор. Со што ке гледаш на другиот телевизор? - Значи ти треба уште еден ресивер или тјунер. За во иднина рекоа дека на претплатниците кои користат интернет или мобилен а имаат веќе и еден пакет Бум, најверојатно ќе добиваат и уште еден ресивер за Бум тв, но ова е најверојатно за после месец март.

Сме го слушнале тој филм од оффнет долго време, се во иднина ќе биде а никако да биде како што треба :vozbud:

Моментално понуда на каналите е полоша и од Телекабел и Кејблтел.:jaj:

Во дневнава имам ТВ, а во спалната ко ќе одам немам. BOOM е далеку од совшена нема покриеност како што треба. Чесно знае сликата да сецка.

П.С

ова е за Охрид.

Во дневнава имам ТВ, а во спалната ко ќе одам немам. BOOM е далеку од совшена нема покриеност како што треба. Чесно знае сликата да сецка.

П.С

ова е за Охрид.

каква антена имаш.стави подобра антена.јас си го решив проблемот со надворешна антена.

ја го иам приемникот и ми стои у кутија. кој ја тераше мајка ми толку да не испозаебе:tapp:

каква антена имаш.стави подобра антена.јас си го решив проблемот со надворешна антена.

Абе што не пробав, ама ајде здравје од први натака ако средат ќе земам уште еднаш пробно :smesko:

Абе што не пробав, ама ајде здравје од први натака ако средат ќе земам уште еднаш пробно :smesko:

Успеа да го вратиш? ја пробав да го вратам, али нејќеја да го примат:nesvest:

Успеа да го вратиш? ја пробав да го вратам, али нејќеја да го примат:nesvest:

Не ќе го примат, па не им го враќам па нека дојт некој да наплатит :smee:.

Ама да не го држеше ти појќе од 25 дена во тебе?

склучив и помалце од 25 дена го иам... али ај веќе страчка нема врачка, нарачав One пакет со нет и постпејд. Може да се каже дека тактички не изиграа :)

не ми е јасно како може некој да те изигра.пред нешто да потпишам или земам , 100 пати проверувам и се преслушувам.стварно се смешни вакви констатации.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom