Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Заборавив да пишам најважното за Лига Шампиони правата за емитување во државава ги има Телеком Македонија. Што не дај боже можеби и значи дека овие од А1 и тој кабелскиот оператор од Прилеп ќе ги затемнуваат во тие термини освен ако не се имаат договорено со Телеком Македонија и Телеком Србија.
Телеком Македонија не ги емитува сите натпревари Лига Шампиони на посебен нивни канал туку преку Арена Спорт.
За Лига Европа правата за емитување во Македонија ги има Телеком Србија.
Не се тргнати,кај мене на 211 е спорт клуб.А спорт клуб? Не е ваљда дека одма ги тргнаа, пишуваше ќе ги имаме до 1.03.
Znaci momentalnava situacija so A1 e kasa/popara.....Не се тргнати,кај мене на 211 е спорт клуб.
K3b-Kds nesto da ponudite novo optika za internet ? pa da pravime muabet..( se izvinuvam no moram malce da izlezam od temata i pak kese navratam).so starite koaksijalni i lan kabli od 2001/2 na mojata ulica nisto se nema smeneto i poradi toa imate od 50kujki samo 3 prikluceno...Dogovorite se bez zatemnuvanje
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ако не се смени нешто до 1ви март ќе се има и арена спорт и спорт клуб а од после 1ви веќе ќе нема спорт клубZnaci momentalnava situacija so A1 e kasa/popara.....
Автоматски споено мислење:
K3b-Kds nesto da ponudite novo optika za internet ? pa da pravime muabet..( se izvinuvam no moram malce da izlezam od temata i pak kese navratam).so starite koaksijalni i lan kabli od 2001/2 na mojata ulica nisto se nema smeneto i poradi toa imate od 50kujki samo 3 prikluceno...
A sega vikate full ponuda za sport kanali ..?ama kako.?da duvni na pletvar slikata kockinse pravi ako denski sliki se ok.necinat navecer i obratno i taka vo krug se macevme nekolku godini....
Promenete nekoi raboti pa da pravime muabet za kombo paket i taka dogovorot mie uste 2m.so A1.
Site gi ima i sd i hd. site kanali i arena i sk, so toa sto sk e premesten od 210 nagore na pozicija kako stose redeni od kaj niv ...posle ke vi pisam frekfenciiСите 5 арени ги имаат пуштено во ХД?
Кај мене само арена 4-5 ги најде само.
Ако можеш да ми пратиш за Арена 1-2-3 во ХД фрекфенциитеSite gi ima i sd i hd. site kanali i arena i sk, so toa sto sk e premesten od 210 nagore na pozicija kako stose redeni od kaj niv ...posle ke vi pisam frekfencii
Тешко тоа, не може на таа технологија да се додаваат канали, ако не грешам тоа ДВБ-Т, не е дури ни Т2, единствено ако го исклучат Ск и на негово место стават Арена.Дали ги има новите канали и на А1 LITE (BOOM TV)?
Ќе ги имало од утре така ми одговоријаДали ги има новите канали и на А1 LITE (BOOM TV)?
674mhz 1,2,3 hd 578mhz 4ka i 5ka a arena sportE 658Ако можеш да ми пратиш за Арена 1-2-3 во ХД фрекфенциите
Едит:Не видов дека си пишал дека ќе пратиш
Da promenat vo dvbT2 ke ima moznost za +100kanali....vaka. Na dvbT dokaj 60 mislam e.max tolku imaat multiplex frekfencii kupeno....Тешко тоа, не може на таа технологија да се додаваат канали, ако не грешам тоа ДВБ-Т, не е дури ни Т2, единствено ако го исклучат Ск и на негово место стават Арена.