A1 TV кабелска телевизија (Blizoo/Cabletel/Vip TV) - генерална дискусија (новости, прашања, проблеми)

• Креатор на темата Креатор на темата Xak
  • Време на започнување Време на започнување
Знае некој до кога имаат договор спорт клуб со премиер лига? Претпоставувам дека арена ќе ги превземат англичаните само не знам кога..

Istiot den koga ke se isklucat sport klub kanalite i jas ke raskinam dogovorot so A1 makedonija

Знае некој до кога имаат договор спорт клуб со премиер лига? Претпоставувам дека арена ќе ги превземат англичаните само не знам кога..
Најмалку до наредниот Август, сезона 2022/2023. Ќе треба да се стрпат до тогаш, инаку вечерва(00:00часот) треба да почнат да се емитуваат Арените на А1,а СК до 1 Март. Така да следниот месец ќе ги има сите спортски канали.

Најмалку до наредниот Август, сезона 2022/2023. Ќе треба да се стрпат до тогаш, инаку вечерва(00:00часот) треба да почнат да се емитуваат Арените на А1,а СК до 1 Март. Така да следниот месец ќе ги има сите спортски канали.
Se.znaat novite frekfencii.??ili na mestata od Sk.?ali kako neli i ednite i drugite ke odat fevruari..?taka dobro razbrav....

Јас само знам дека за пола година, кога ќе ми заврши договорот со А1, се префрлам на Телекабел.
Ги има ХРТ1, Еуроспорт, SK, Дискавери, MTV.
A1 од спорт ќе нема во основниот пакет, од музика само VH1 им останува квалитетна.
Изборот е тој.

00:10 ; Арените не се сеуште пуштени, тешко ни оди да сме точни, навремени.
Но, еве гледам дека РТС Свет е повторно пуштена.

На кои канали се ставени арена спорт?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom