A1 TV кабелска телевизија (Blizoo/Cabletel/Vip TV) - генерална дискусија (новости, прашања, проблеми)

• Креатор на темата Креатор на темата Xak
  • Време на започнување Време на започнување
Ги сликнав набрзина ако сакате слики од друго нешто слободно кажете не е проблем да сликнам уште неколку :) поздрав
Post nudes.

Шала на страна(освен ако сакаш да постираш голи слики) looks nice. Овие само за нови корисници ги даваат или може да си побарам ?

Да почнаа ги даваат и обичните (SD) црни ресивери од марката TOPFIELD и новите (HD) ресивери од марката ADB и можам да кажам HD каналите им се нешто најдобро до сега што го понудиле. Позз
Јас сега земав па не ми дадоа од новите (SD) ресивери што се.Да не треба пак да им вртам да ми ги заменат.И ако можеш да го сликаш обичниот ресивер.

Јас еднаш бев кај мој пријатели и гледав ама уште беше Кејблтел и не беше ништо од мени сменето ,дали тоа треба се заменуваат ресиверите или тоа они ќе го сменат цело мени и се друго?

Post nudes.

Шала на страна(освен ако сакаш да постираш голи слики) looks nice. Овие само за нови корисници ги даваат или може да си побарам ?
Можеш да земеш од новите SD ресивери само ако твојот ресивер е дефект и бараш "нова опрема" а не стара на користење. Што значи едноставно јави се на 089 011 011 и кажи дека твојот ресивер не е во ред измисли нешто и барај да ти стават фабрички нов ресивер од марката Topfield cbc-5110
--- надополнето: Dec 4, 2011 3:15 PM ---
Јас сега земав па не ми дадоа од новите (SD) ресивери што се.Да не треба пак да им вртам да ми ги заменат.И ако можеш да го сликаш обичниот ресивер.

Еве ја сликнав кутијата од новиот SD ресивер затоа што го вратив бидејќи земав 2 HD ресивера ама кутијата ми остана дома :D
9jkd5g.jpg

--- надополнето: Dec 4, 2011 3:16 PM ---
Јас еднаш бев кај мој пријатели и гледав ама уште беше Кејблтел и не беше ништо од мени сменето ,дали тоа треба се заменуваат ресиверите или тоа они ќе го сменат цело мени и се друго?

На 12 декември и старите ресивери ќе добијат update на новиот софтвер :)

Можеш да земеш од новите SD ресивери само ако твојот ресивер е дефект и бараш "нова опрема" а не стара на користење. Што значи едноставно јави се на 089 011 011 и кажи дека твојот ресивер не е во ред измисли нешто и барај да ти стават фабрички нов ресивер од марката Topfield cbc-5110
--- надополнето: Dec 4, 2011 3:15 PM ---

Еве ја сликнав кутијата од новиот SD ресивер затоа што го вратив бидејќи земав 2 HD ресивера ама кутијата ми остана дома :D
9jkd5g.jpg

--- надополнето: Dec 4, 2011 3:16 PM ---

На 12 декември и старите ресивери ќе добијат update на новиот софтвер :)
Јас ставив пред недела дена и не ми донесоа од новите ццццц.И тие што ми ги донесоа не беа ниту во кутија.Одма сега им се јавувам да ми донесат од овие

9jkd5g.jpg

Овој Топфиелд или е фејк или е специјално направен за Близоо, нема таков на страницата на Топфиелд :confused: Незз..

9jkd5g.jpg

Овој Топфиелд или е фејк или е специјално направен за Близоо, нема таков на страницата на Топфиелд :confused: Незз..

Нормално нема да го има на страницата, ребрандиран е некој од нивните модели, гледаш има лого на Близу на предната маска :).

Дека и електрониката внатре ја менувале баш и не ми се верува :).

Може ли некој да постави слика од ХД ресиверот?

Абе пуштен ли ви е Каналот Eurosport News?

Viasat history,nature има српски превод,Eurosport мислам имаше српска сихронизација,espn си е без превод исто и food network,mtv,penthouse и planeta се без превод нормално на повеќето не трепа превод како на пример еротските,музичките итн

Убаво што е малечко реисверчево HD ,не зафаќа простор,а дали може да се снима премотува,стопира програма и дали има видеотека?

Убаво што е малечко реисверчево HD ,не зафаќа простор,а дали може да се снима премотува,стопира програма и дали има видеотека?

Истото и мене ме интересира. :cool:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom