A1 телевизија

• Креатор на темата Креатор на темата The Mummy
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Не е забележан акл со километри, година 2010...вклучувајќи ме и мене, затворете го порталот додека не е предоцна...

Срамно и жално..во секој случај вчерашните случувања,негативно ќе се одразат врз и онака напатенава држава.

Штета што некој меша политика онаму каде што не смее да ја има... Патем, каде е газда V?

Мене ме интересира каде може да се најде музиката што течеше во најавата на вестиве од 16,00 часот.
Сакам да ја предложам на тие што ке ја прават следната call of duty..

Мене ужасно ме нервира тоа што генерираат вести таму кај што ги нема. Не е во ред тоа да се измислуваат настани и да се прави од ништо нешто.

Нешто је труло у држави Македонији и болесно :drk:

failw.png

секакви будали... :)

П.С што мислите за неколкуте стотици илјади евра што се пронајдени во стан во чаир за кое се сомнева дека се изнесени токму од зградата на телевизијата???

Мене ме интересира каде може да се најде музиката што течеше во најавата на вестиве од 16,00 часот.
Сакам да ја предложам на тие што ке ја прават следната call of duty..
аааа хаххаха ЅВЕР објасни им и зашто сакаш да ја стават 100% ке размислат.. верувај ми :)

И јас сум Велија Рамковски, и јас не сакам да плаќам данок. Вмро се криви и за дождов шо не можам да си испаднам.

Кога гледаш Вести на А1, слушаш едни приказни. На друг било кој провладин медиум сосема спротивно од она што се зборело на А1.
Ако си политички определен, тогаш си бираш и на кој политички определен медиум ќе му веруваш.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom