А1 отиде во стечај

• Креатор на темата Креатор на темата c i t r o
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
...НО тука правиме муабет за квалитетот на програмата...
Не! Тука правиме муабет за правни аспекти за стечајот на А1, а не за глупости, колку само да тресете нешто од што нема што да правите (општо зборам за сите). Ако сакате да зборите за квалитет на програма, коментирање за водители, листови, волци и сл. работи, имате тема за А1, овде не.

Не! Тука правиме муабет за правни аспекти за стечајот на А1, а не за глупости, колку само да тресете нешто од што нема што да правите (општо зборам за сите). Ако сакате да зборите за квалитет на програма, коментирање за водители, листови, волци и сл. работи, имате тема за А1, овде не.
Па врти сучи кон тоа се сведува муабетот:unsure:

Па врти сучи кон тоа се сведува муабетот:unsure:
Е за да не биде врти-сучи и да не ми се мешаат у форум партиски полтрони, следува моментално сузбивање. Ако зборите, зборете нормално и во врска со право, нормално.

Навистина штета. Посебно од кога престанаа да го пренесуваат Англиското првенство, само А1 гледав. Не знам што ќе ми недостига повеќе. Дали милозвучниот глас и фасцинантната појава на Борјан, дали новинарската суптилност на она створењето кое се одзвива на Ива, дали Турските серии.

Па кога ќе се присетам на секадеприсутното екпертско трио составено од Ѓунер Исмаил, Крајчевска и онаа третата најгрдата на цел свет, солзи ми идат по А1...

Ех да може некако и Сител да го затворат, нагло ќе се подигне просечниот коефициент на интелегенција во Македонија...

Шо збориш бе? На твојава приврзаност можат да љубоморат сите со просечен коефициент на интелегенција.
Ја знаеш програмата детално и тоа сигурно те праи поинтелигентен и поприврзан од останатите.

Јас веќе нема да се препукувам туку сите само ќеги потсетам на една изјава:
А1 не е предмет на истрага.

Say something about that.

А1 е веќе укината претпоставувам затоа ја нема кај мене на телевизија, ако е тоа така, зошто сеуште А2 е во етер?
Единствено ми е криво поради Долина на Волците, одамна нејќев да ги смислам откако ја укинаа ПЛ, а пуни се пари, нејќат 500 000 да дадат да гледаме ПЛ, мизерии.

А1 е веќе укината претпоставувам затоа ја нема кај мене на телевизија, ако е тоа така, зошто сеуште А2 е во етер?
Единствено ми е криво поради Долина на Волците, одамна нејќев да ги смислам откако ја укинаа ПЛ, а пуни се пари, нејќат 500 000 да дадат да гледаме ПЛ, мизерии.

Овие турскиве серии изгледа ги купуваа евтино па затоа ни ги пуштаа, а нејќеа да купат квалитетни серии.

Овие турскиве серии изгледа ги купуваа евтино па затоа ни ги пуштаа, а нејќеа да купат квалитетни серии.

Ко Сител што преферира. Само квалитетна програма...:tapp:

Во тоа беше и проблемот според мене, јас на пример сум млад човек и нејќам да гледам турци на ТВ, во почетокот одбивна ми беше и Долина на Волците но ете после ја засакав, јас сакам да гледам нешто современо, ете можеа да пуштат ПЛ да гледаме, да ги откупат сезоните на Dr.House, Prison Break и уште неколку добри хит серии, едино позитивно им беше Два ипол мажи.

добро де...се затвори.....сите среќни и весели......за другите има паломчиња по багателни цени (3 за 10 денари)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom