А1 отиде во стечај

Статус
Затворена за нови мислења.

POWER-MKD

Per aspera ad astra
Член од
1 март 2008
Мислења
4.763
Поени од реакции
645
...НО тука правиме муабет за квалитетот на програмата...
Не! Тука правиме муабет за правни аспекти за стечајот на А1, а не за глупости, колку само да тресете нешто од што нема што да правите (општо зборам за сите). Ако сакате да зборите за квалитет на програма, коментирање за водители, листови, волци и сл. работи, имате тема за А1, овде не.

Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.028
Поени од реакции
74.423
Не! Тука правиме муабет за правни аспекти за стечајот на А1, а не за глупости, колку само да тресете нешто од што нема што да правите (општо зборам за сите). Ако сакате да зборите за квалитет на програма, коментирање за водители, листови, волци и сл. работи, имате тема за А1, овде не.
Па врти сучи кон тоа се сведува муабетот:unsure:

POWER-MKD

Per aspera ad astra
Член од
1 март 2008
Мислења
4.763
Поени од реакции
645
Па врти сучи кон тоа се сведува муабетот:unsure:
Е за да не биде врти-сучи и да не ми се мешаат у форум партиски полтрони, следува моментално сузбивање. Ако зборите, зборете нормално и во врска со право, нормално.

Член од
13 август 2008
Мислења
1.145
Поени од реакции
893
Навистина штета. Посебно од кога престанаа да го пренесуваат Англиското првенство, само А1 гледав. Не знам што ќе ми недостига повеќе. Дали милозвучниот глас и фасцинантната појава на Борјан, дали новинарската суптилност на она створењето кое се одзвива на Ива, дали Турските серии.

Па кога ќе се присетам на секадеприсутното екпертско трио составено од Ѓунер Исмаил, Крајчевска и онаа третата најгрдата на цел свет, солзи ми идат по А1...

Ех да може некако и Сител да го затворат, нагло ќе се подигне просечниот коефициент на интелегенција во Македонија...
Шо збориш бе? На твојава приврзаност можат да љубоморат сите со просечен коефициент на интелегенција.
Ја знаеш програмата детално и тоа сигурно те праи поинтелигентен и поприврзан од останатите.

Член од
18 април 2010
Мислења
2.656
Поени од реакции
3.570
Јас веќе нема да се препукувам туку сите само ќеги потсетам на една изјава:
А1 не е предмет на истрага.
Say something about that.

A

Auditore

Гостин
А1 е веќе укината претпоставувам затоа ја нема кај мене на телевизија, ако е тоа така, зошто сеуште А2 е во етер?
Единствено ми е криво поради Долина на Волците, одамна нејќев да ги смислам откако ја укинаа ПЛ, а пуни се пари, нејќат 500 000 да дадат да гледаме ПЛ, мизерии.

I

Ivanovska

Гостин
А1 е веќе укината претпоставувам затоа ја нема кај мене на телевизија, ако е тоа така, зошто сеуште А2 е во етер?
Единствено ми е криво поради Долина на Волците, одамна нејќев да ги смислам откако ја укинаа ПЛ, а пуни се пари, нејќат 500 000 да дадат да гледаме ПЛ, мизерии.
Овие турскиве серии изгледа ги купуваа евтино па затоа ни ги пуштаа, а нејќеа да купат квалитетни серии.

Член од
8 јуни 2007
Мислења
6.102
Поени од реакции
12.199
Овие турскиве серии изгледа ги купуваа евтино па затоа ни ги пуштаа, а нејќеа да купат квалитетни серии.
Ко Сител што преферира. Само квалитетна програма...:tapp:

A

Auditore

Гостин
Во тоа беше и проблемот според мене, јас на пример сум млад човек и нејќам да гледам турци на ТВ, во почетокот одбивна ми беше и Долина на Волците но ете после ја засакав, јас сакам да гледам нешто современо, ете можеа да пуштат ПЛ да гледаме, да ги откупат сезоните на Dr.House, Prison Break и уште неколку добри хит серии, едино позитивно им беше Два ипол мажи.

POWER-MKD

Per aspera ad astra
Член од
1 март 2008
Мислења
4.763
Поени од реакции
645
Milanius дај бе полека !

Член од
12 април 2010
Мислења
10.060
Поени од реакции
15.032
добро де...се затвори.....сите среќни и весели......за другите има паломчиња по багателни цени (3 за 10 денари)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom