A1 Net Lite безжичен Интернет - генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата Network
  • Време на започнување Време на започнување
Сакам да ставам од ONE интернет. Некој да ми кажи дали е добар? Дали паѓа често..... :)

Зависи од реонот каде што живееш. Конкретно кај мене е топ, ни паѓа, ни ништо. Ептен сум задоволна. Кај живееш?

Сакам да ставам од ONE интернет. Некој да ми кажи дали е добар? Дали паѓа често..... :)

Јас имам нет од Оне, одличен е, еден од најстабилните. Ставај ич не се мисли. ;)

6мб е добро, не е лошо, и планирам тој да го земам деновиве......

А би бил ли локализиран или поим немаш ?

Незнам само ова приметив.Изгледа спремаат неколку нови канали да вметнат у понуда. Ама мислам дека ќе биде локализиран затоа што скоро сите канали на Бум се локализирани.

Моето 4 годишно искуство со One интернетот е катастрофа! Брзина од максимум 2Mbps, често ми паѓаше, под изговор дека базната станица им е во дефект и екипите се на терен. За било каков проблем, на нивниот телефон чекав и половина час. Така да, мој предлог е да не ставаш. Подобро стави си некој друг, среќа јас се префрлив на blizoo и премногу сум задоволен.

Јас повеќе од 4 години го користам интернетот од кај нив, и за чудо сум задоволен, сум немал никакви поголеми проблеми, а тие што биле ситни од по 10-15 минути нет, не ни ги рачунам, и така се ретки.
Брзината ми е секогаш над 5мбпс. Стабилна.

Еве ја моментално.
2802529432.png

Имам слушнато дека зависи и од местото на живеење иначе јас сум од Скопје

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom