A1 Net Lite безжичен Интернет - генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата Network
  • Време на започнување Време на започнување
Што е работава? Користам 3G интернет (при-пејд) од ОНЕ и додадени ми се +10гб интернет, а не сум дополнил кредит. Да не частат овие нешто или имаат некоја грешка? А, да и рокот на дополнување ми е пролонгиран за уште +4 денови. Има ли некој слична ваква слатка мака...да му се додадени +10гб?

Што волку нешто паѓа брзинава на торентов моментално? Пред еден-два дена дигаше 500-600? Варира брзината нешто. :DПрегледај го приврзокот 45822

Торент е, варира брзината кај секого. Некогаш ми се има дешавано да прекине торентот на сред симнување по неколку минути, или па и часа па да продолжи. p2p :)

Дали може на оне да им го вратам модемот и да ми дадат рутер ? Или ќе бараат да им се плати..?

Торент е, варира брзината кај секого. Некогаш ми се има дешавано да прекине торентот на сред симнување по неколку минути, или па и часа па да продолжи. p2p :)

Значи нема везе дека е до торентот, поготово ако е популарен (ко овој) сеа што го пиша Zakonceto значи дека е до нетот. Истиот торент ја да го симнувам брзината ЦЕЛО Време има да биде константна..Катастрофа е One во Топанско...Еден мој другар има од One и со 300-400кб/с НАЈВИШЕ му иде...А плаќа исто колку што може да си земе од Близу (или од Т-хоум поасален) нет минимум од 10мбпс....

Значи нема везе дека е до торентот, поготово ако е популарен (ко овој) сеа што го пиша Zakonceto значи дека е до нетот. Истиот торент ја да го симнувам брзината ЦЕЛО Време има да биде константна..Катастрофа е One во Топанско...Еден мој другар има од One и со 300-400кб/с НАЈВИШЕ му иде...А плаќа исто колку што може да си земе од Близу (или од Т-хоум поасален) нет минимум од 10мбпс....

Другар, не можеме да се откачиме од Оне. Треба да истече договорот па за да се откачиме. :D

Другар, не можеме да се откачиме од Оне. Треба да истече договорот па за да се откачиме. :D

Кај другар ми е полошо...Нему мајка му му работи у One во Техничка Поддршка, ако смени нет голема е веројатноста да ја избркаат, ко што збореше...

Кај другар ми е полошо...Нему мајка му му работи у One во Техничка Поддршка, ако смени нет голема е веројатноста да ја избркаат, ко што збореше...

:pos:

Svasta :)))

Овие неколку недели лош е нетов од Оне незнам што е проблемот.До сега ги бранев Оне како ок провајдер ги препорачував секому ама сега веќе не ,чекам само 15 септември и чао Оне добре дојде Т-Хоме за истите пари кои ги плакам 1800 денари ке добијам екстра брзина плус телевизија а да и оптика, а не овака 1800 за нет +1150 денати за боом

Пред некој ден налетав на овој SpeedTest од некојси Telesmart оператор од Скопје:
Telesmart.png
Дали некој досега слушнал за овај оператор или јас сум назад со времето?
A ова е оптиката на T-Home:
Optic.png

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom