Apple
It's good to be good
Mislam deka treba nov dogovor da sklucis na 2 god i ke plakash 800 denari za 400gb![]()
На веќе постоечки корисници не се потпишува договор 2 две години.Само се менува пакет а си тече тековниот договор
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Mislam deka treba nov dogovor da sklucis na 2 god i ke plakash 800 denari za 400gb![]()
Дали и тие што имаа 40гб на one сега имаат неогранилен нет или 400 гб ?? заради тоа што на странава не гледам преостанат интернет... само потрошено ..иначе немам boom само интернет од оне ..
hahahaha am jbg..se mislam vo NASA pobrzo ke vlezish nego da zavrsis rabota vo one za sho i da e
Иначе ми се јавија од инфо центарот за е - сметка, синоќа им пратив маил, и одма се јавија, ама глупости живи, требало татко ми да потврди некои информации, е маил и што ти знам што .. а татко ми благе везе нема од тоа..
Таква им била процедурата, ко јас имам ќар да ги лажам нив за мои информации..![]()
Имам склучено договор на 2 год. Сега имам 40 гига.
Ако сменам тарифа и добивам сообраќај од 400 гига месечено, исто ке плаќам како и сега ?
Иначе ми се јавија од инфо центарот за е - сметка, синоќа им пратив маил, и одма се јавија, ама глупости живи, требало татко ми да потврди некои информации, е маил и што ти знам што .. а татко ми благе везе нема од тоа..
Таква им била процедурата, ко јас имам ќар да ги лажам нив за мои информации..![]()
Врска неам..А чек ако се активира тоа е сметка значи нема веќе у сандуче сметка да ми доаѓа?
Не мислам дека тоа нема врска.А чек ако се активира тоа е сметка значи нема веќе у сандуче сметка да ми доаѓа?
За сите што сакаат да го сменат тарифниот модел од 40 гб на 400,треба личноста што го потпишала договорот да отиде во салон и да се смени тарифниот модел.НЕ се прави нов договор туку се продолжува стариот.Доколку сакате да додате и телевизија мора нов договор!
Извор:Оне.
I kja tie sto imaat 400gb pisuva potroseno samo taka da ako si imal 40gb pakt...uste si na nego..prefrlanje od paket n pket ne e aftomatski...tuku so baranje za migracija vo salon...Не мора со големи букви да пишуваш може секако да се чита, мене не ми е јасна некоја работа кај мене сега во моментот не пиши уште колку имам само пишува колку имам потрошено, е сега по некоја логика јас сега имам пакет од 400 гига без никаква промена на договорот. А ако го продолжам стариот договор тоа значи дека ќе треба да плаќам 200 денари плус?
Не.Има ли некој начин со боом да ги фатам и локалните телевизии?