A1 Net Lite безжичен Интернет - генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата Network
  • Време на започнување Време на започнување
Брат веруј договор напраивме, нит знам кога ќе ги имам тие 20гб нит колку ќе биди брзината, се е хаос у пм нека иде, би требало иста да биди брзината :toe:

Другар а има бесплатни минути разговор како што има во Duolite пакетот кој го имам сега. Во Дуолајт има 200 минути, а за овој не пишува ништо.

Другар а има бесплатни минути разговор како што има во Duolite пакетот кој го имам сега. Во Дуолајт има 200 минути, а за овој не пишува ништо.

Нема, за тоа им одбив телефон, им реков само нет, а сеа читам дека морало и телефон да ставам, па да имам и 20гб нет :toe:

Значи ако се префрлам на пакетот од 10ГБ на 20гб доплаќам само 10денари односно од 589ден. на 599ден?
И дали треба и фиксен од ОНЕ сега да се постави за да можи да го сменам пакетот или нема врска?

Префрлување од ДУО ЛАЈТ (претходно имаше 200 ден бесплатно кон фиксни линии и 10 ГБ интернет со брзина зависи кој кај живее од 4 до 6 мб) кон пакет со три услуги фиксна линија (има 100 ден бесплатно кон фиксни линии) интернет 20ГБ(брзина од 4 до 6 мб )и БУМ телевизија со можност за уште еден ресивер БУМ чини 1399+99 ако сакаш уште еден ресивер

Префрлување од ДУО ЛАЈТ (претходно имаше 200 ден бесплатно кон фиксни линии и 10 ГБ интернет со брзина зависи кој кај живее од 4 до 6 мб) кон пакет со три услуги фиксна линија (има 100 ден бесплатно кон фиксни линии) интернет 20ГБ(брзина од 4 до 6 мб )и БУМ телевизија со можност за уште еден ресивер БУМ чини 1399+99 ако сакаш уште еден ресивер

Добра е оваа понуда, и чини околу 200 ден повеќе од дуолајт месечно.
Ама сепак договор на две години.
Нема шанси да потпишам на две години.

Добра е оваа понуда, и чини околу 200 ден повеќе од дуолајт месечно.
Ама сепак договор на две години.
Нема шанси да потпишам на две години.

nop
339 denari e poskapa a dobivas +10 giga internet,100 minuti pomalce besplatni minuti i boom tv
ne se prefrlam na paketov zaso sakaat dogovor na dve godini a boom tvto uste nema snimanje i videoteka

ОК Вака да поставам само интернет од 20гига и телефон колку ќе ме кошта месечно?
БЕЗ БООМ ТВ!!!

nop
339 denari e poskapa a dobivas +10 giga internet,100 minuti pomalce besplatni minuti i boom tv
ne se prefrlam na paketov zaso sakaat dogovor na dve godini a boom tvto uste nema snimanje i videoteka

Другар имам Duolite повеќе од една година и плаќам по 1180 ден месечно, плус 100 - 200 денари за надминат лимит.

Ова 1180 е цената на Duolite 999 ден. плус ддв.

А овој новиов пакет (fix/net M) е 999 ден со се ддв пресметано.

Затоа пишав дека fix/net/tv M (1399 ден. со пресметано ддв) чини околу 200 ден повеќе од Duolite.

Другар имам Duolite повеќе од една година и плаќам по 1180 ден месечно, плус 100 - 200 денари за надминат лимит.

Ова 1180 е цената на Duolite 999 ден. плус ддв.

А овој новиов пакет (fix/net M) е 999 ден со се ддв пресметано.

Затоа пишав дека fix/net/tv M (1399 ден. со пресметано ддв) чини околу 200 ден повеќе од Duolite.

да друже
разликата е што се плака еднократен трошок од 1000 и нешо денари(наеднаш или на рати по 100ден месечно) кога се потпишува договорот за дуолите а јас не сум го стаил тоа во есапот

Да знам дека ОНЕ има интернет страна,но мене ова ме буни:
http://www.one.mk/default.aspx?SectionID=894

Дали можи од Соло10 на овај да се префрлам на овај 20ГБ, а да не поставувам телефон и телевизија од ОНЕ?
Инаку според ова:
неисплатливо е :nesvest:999 денари само за 20ГБ:uvo:

Да знам дека ОНЕ има интернет страна,но мене ова ме буни:
http://www.one.mk/default.aspx?SectionID=894

Дали можи од Соло10 на овај да се префрлам на овај 20ГБ, а да не поставувам телефон и телевизија од ОНЕ?
Инаку според ова:
неисплатливо е :nesvest:999 денари само за 20ГБ:uvo:

Јесте другар можи да имигрираш на тој пакет и ќе плаќаш 599ден:wink:
Како што пишав погоре ја сум на тој пакет бев на соло10, а сеа сум на овие 20гб:wink:

Јесте другар можи да имигрираш на тој пакет и ќе плаќаш 599ден:wink:
Како што пишав погоре ја сум на тој пакет бев на соло10, а сеа сум на овие 20гб:wink:
Без да поставиш телефон од ОНЕ?
И дали доплаќаш само +10 ден на целата сметка од 20ГБ?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom