Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Некој со нетов и телефонот од ОНЕ да не има проблем Север, Чаир , Бутел ?
Мислам дека уште трае тоа...Абе што се случи со мобилниот интернет т.н. интернет на стикче? Нели го зголемија трансферот, ама рекоа дека тоа е промотивно, и после одреден период ќе се вратат старите трнасфери. Има некој инфо?
error 691 kaj nekoj?
kaj mene ovaa nedela stalno se javue problemov.
Ima problem so netov? sporo raboti...t.e presporo...?
Ima problem so netov? sporo raboti...t.e presporo...?
Znaci ne bese samo kaj mene (Struga) problemot..sega vo red e...moze nekoj od one cita po forumof ahahahahahahaТака нешто..а кај мене паѓа и конекцијата.
Sega aren e netot ama nearen bese od snosti posle 01 sato i sabajlevo do nakaj 13 sato...posle neznam ne bev doma ama posle 15 bese normalenАрен е нетот, барем кај мене, само уште неможам да го решам проблемот, секој ден во 17.03 часот точно мора да напраам дисконект и повторно конект.
Се јавувам во уан, и му кажувам проблемот, па вика тоа ти е на 12 часа се рестартира , нешто ми објаснуваше, а повеќе од 2 години сум немал таква случка, а овој ми кажуе басни..
И на крај ми вика, ако имаш проблем јави се... демек овој го решив.
![]()
Ako ti e podaleku sobata ke ti treba nov kabel a za cena zavisi....od 15-20 den metro nagore e a moze duri i nad 30-40 den metro da e...najdobro da si prasas za tocna cenaАј да прашам како да поврзам и друг компјутер на рутерот од уан шо ми е TP LINK. Дали ќе мора да купувам и друг LAN кабел за до другиот компјутер бидејќи е неколку соби далеку од рутерот? И колку отприлика чини ваков кабел (доколку е потребен за да го поврзам компјутерот) ?
Mozes i preku USB stikce do 40 metri da faka, kosta okolu 500 denari, samo treba pasword i da go instaliras mislam, i ke vrsi rabota.Ај да прашам како да поврзам и друг компјутер на рутерот од уан шо ми е TP LINK. Дали ќе мора да купувам и друг LAN кабел за до другиот компјутер бидејќи е неколку соби далеку од рутерот? И колку отприлика чини ваков кабел (доколку е потребен за да го поврзам компјутерот) ?